XenForo 2.0 Hatalar ve İstekler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Profil resimlerimiz küçülmüş sanki. Bıçaklarımı göremiyorum. Birde site hafiften yavaş gibi. İfadeler tıklıyorum yukarıda çizgi sağa doğru gidiyor bir süre sonra açılıyor. O yüzden pek anlamadım. 😒

2018-03-25_131912.jpg

Bildirimler bölümüne bir bakabilir misiniz?
Bazi yerler Türkce degil. :)

Bunlar benim Mobil hakkında isteklerim.
1-Öne çıkar butonu yok.
2-Kimin moderatör olduğu yazmıyor.
3-"Mesajlar Birleştirildi" yazısı kaldırılmalı.
Ayrıca "XXXXXXX cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi" seçeneğini işaretleyince yazı tipleri resimdeki gibi oluyor.
1521983543559.jpg

ASUS_Z00AD cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.

Kimlik bilgileri dediği ne oluyor?

Screenshot.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

İndirme sayfasındaki programların bulunduğu sayfaya Eski sürüm yada Bozuk bağlantı bildirmek için bir buton eklenmesi gerektiğin düşünüyorum. Özellikle eskiyen ve güncellenmeyen bazı uygulamalar var.

Screenshot.png

Son düzenleme:
Biri bana neden o seçeneği seçtiğimde mobil uygulamada yazı fontunun değiştiğini açıklayabilir mi? Eskiden olmuyordu.

Ayrıca telefondan direkt resim ekleme özelliği kaldırıldığı için gösteremiyorum ama mobil uygulamalarda takip edilenler ve takipçiler beğeniler veya iletiler İngilizce.

ASUS_Z00AD cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.

Son düzenleme:
"Güvenlik hatası gerçekleşti. Lütfen geri dönün, sayfayı yenileyin ve tekrar deneyin."

Bu hatayı yaşamamın sebebi yeni tema olabilir mi? Yeni temaya geçtiğimizden beri yaşıyorum bu sorunu. Tarayıcı olarak Mozilla kullanıyorum.

Koyu temada okunmamış konular ile okunmuş konuların başlık renkleri ve kalınlıkları birbirine çok yakın olduğu için gözümü zorlamam gerekiyor her seferinde ayırt edebilmek için. Daha belirgin bir ayrıştırma yapmak mümkün mü?

Adsız.jpg

Simdi bu sorunu da nasil anlatacagimi bilmiyorum ama deniyecegim. Türkcem az malum. :)

Eskiden bir ileti yazardik ve belirli bir süre sonra düzenleyemezdik lakin atiyorum 3 saat sonra iletimizden sonra kimse biri yazmamissa bir ileti daha yazsaydik önceki iletimizin icerigine eklenirdi. Ve son iletimizi düzenleyebilirdik.

Simdi de durum ayni sadece son yazdigimiz iletiyi düzenleyemiyoruz. Son iletimizi 1 dakika icinde de yazmis olsak dahi düzenliyemiyoruz cünkü 3 saat önce yazdigimiz icerige gömülmüs oluyor.

Sorun Xenforo ile de alakali olabilir Izinlerle ilgili birsey de olabilir.
Anlasilmadi ise videosunu cekebilirim.

Sevgiler :)

~~Sonradan Gelen Edit~~

Durun ya ne anlatmaya ugrasiyorum ben, buyrun suradaki iletime bakin 5 dakika önce icerigi güncellememe ragmen düzenleyemiyorum.

Sorun devam ediyor.
Videosunu cekeyim mi? Yoksa illa ki ceza yemeyi mi bekleyelim?

En son 5 dakika önce surada 3 gün önce yazdigim iletinin üzerine bir daha yazarak güncelleme yaptim ama iletiyi düzenleyemiyorum. Henüz bir geri dönüs yapilmadi bu sorun hakkinda.

Ayrica konumuz öne cikmiyor bu durumda.

Sevgiler :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı