XenForo 2.0 Hatalar ve İstekler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi günler. Videodan alıntı alınca fotoğraftaki gibi hata oluyor. Sadece Opera tarayıcıda oluşuyor. Buradan yetkililere bildiririm :)
1.jpg

2.jpg

Biraz İngilizceden zarar gelmez hocam. :)
İlave:

Bir de Best Answer'ı kaldırırsanız çok güzel olacak. Askeri kışlaya eski hizmetleri hiçe sayan yeni bir hiyerarşi getirilmiş gibi duruyor.
En iyilerimiz 50 60'a ulaşmış durumda fakat ben çok daha fazla yardımda bulunduklarını düşünüyorum.

Bu konudaki tartışmalar nasıl gidiyor?

Kaldırmaya sıcak bakıyor musunuz, en iyi cevaplar rozetini?

Son düzenleyen: Moderatör:
Technopat Sosyal'e tıkladığımda "HTTP ERROR 500" diye bir hata veriyor. Açılan konulara tıklayarak forumda gezinebiliyorum. Bu hata sadece bende mi var yoksa herkeste mi?
hata.png

Sosyal'in mobil uygulaması çok güzel olmuş. Eksiklikler büyük oranda giderilmiş. Sonraki güncellemede biraz daha özelleştirme seçeneği eklenirse sevinirim.

Ek olarak, doğum günü bildiriminin masaüstünde doğru çalıştığını bizzat deneyimledim. :)

Son düzenleme:
Tam olarak arayüz ile alakası yok ama bir şey sormak istiyorum. Sitede istediğimiz bir üye için ''göz ardı et'' komutunu kullanarak o üyenin attığı mesajları görmezden gelebiliyoruz. Bu güzel bir özellik.

Fakat bu göz ardı ettiğimiz üye bizim attığımız mesajları beğenebiliyor. Ben beğenmesin istiyorum, böyle bir özellik mümkün müdür? @Jira, @Mr.Acar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı