Xiaomi Mi 11 alınır mı?

@Shadow Ryzen hadi ya o kadar mı kötü? Mesela?
Misalen karanlık modu kullanıyorsun diyelim. Her uygulama indirdiğinde kendi kafasına göre karanlık moda geçiriyor ve uygulamaların arayüzü allak bullak oluyor. Bunu da düzeltmek için her defasında koyu mod yazan yere gidip teker teker uygulamaları kaldırman gerekiyor.

Ben de diğer arkadaşlara katılıyorum bu bütçeye Xiaomi almazdım. Android bir cihaz tercihiniz ise Samsung cihazlara da bakabilirsin.

Hocam iPhone 12, iPhone 13 mini gibi cihazlar daha mantıklı olmaz mı?
Yani biraz özelliklerine baktım da iPhone öyle paralara ulaştı ki resmen değmeyecek seviyelerde. E Pro falan alayım desen o zaten uçtu gitti. Huawei kullanan bir arkadaşım mesela baya memnun kalmıştı. Değmez diyor bana da.
O bütçelere çıktıktan sonra Android bir telefon almazdım. Daha çok giriş ve orta seviyesi telefonlar parasının karşılığı Android tarafında.
Üst seviye Android’e değmez gibi o zaman o paralar.

Misalen karanlık modu kullanıyorsun diyelim. Her uygulama indirdiğinde kendi kafasına göre karanlık moda geçiriyor ve uygulamaların arayüzü allak bullak oluyor. Bunu da düzeltmek için her defasında koyu mod yazan yere gidip teker teker uygulamaları kaldırman gerekiyor.
Bu konuda haklı. Xiaomi MİUİ yazılımını yeni yeni kullanmaya başladı farklı farklı açıkları var. Benim eski Xiaomi cihazımda bazı uygulamalar açılmazdı. Netflix falan açılmıyordu. Bir ara Youtube'de ses kayması falan da olmuştu format attıktan sonra düzeldi Youtube sorunu.

Yani biraz özelliklerine baktım da iPhone öyle paralara ulaştı ki resmen değmeyecek seviyelerde. E Pro falan alayım desen o zaten uçtu gitti. Huawei kullanan bir arkadaşım mesela bayağı memnun kalmıştı. Değmez diyor bana da.

Hocam kağıt üstünde iPhone fiyatına değmez gibi görünüyor ama kullanımı biliyorsunuzdur ki öyle değil.
Ayrıca değer kaybetmiyor.
4-5 yıl üst performans götürür.
Zorlasan daha çok dayanır belki.

Bu Snapchat'te olmuştu uygulamaya özel modu ayarlayabiliyorsun. Snapchat'te beyaz moda aldım ve düzeldi.
MIUI 12.0.3 for POCO.

Bu Snapchat'te olmuştu uygulamaya özel modu ayarlayabiliyorsun. Snapchat'te beyaz moda aldım ve düzeldi.
MIUI 12.0.3 for POCO.
İşte teker teker uğraştırıyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı