Bence güzel telefon ama 10.000 TL'ye Xiaomi kullanan biri olarak iPhone 12 öneririm ben.
Misalen karanlık modu kullanıyorsun diyelim. Her uygulama indirdiğinde kendi kafasına göre karanlık moda geçiriyor ve uygulamaların arayüzü allak bullak oluyor. Bunu da düzeltmek için her defasında koyu mod yazan yere gidip teker teker uygulamaları kaldırman gerekiyor.@Shadow Ryzen hadi ya o kadar mı kötü? Mesela?
Yani biraz özelliklerine baktım da iPhone öyle paralara ulaştı ki resmen değmeyecek seviyelerde. E Pro falan alayım desen o zaten uçtu gitti. Huawei kullanan bir arkadaşım mesela baya memnun kalmıştı. Değmez diyor bana da.Hocam iPhone 12, iPhone 13 mini gibi cihazlar daha mantıklı olmaz mı?
Üst seviye Android’e değmez gibi o zaman o paralar.O bütçelere çıktıktan sonra Android bir telefon almazdım. Daha çok giriş ve orta seviyesi telefonlar parasının karşılığı Android tarafında.
Bu konuda haklı. Xiaomi MİUİ yazılımını yeni yeni kullanmaya başladı farklı farklı açıkları var. Benim eski Xiaomi cihazımda bazı uygulamalar açılmazdı. Netflix falan açılmıyordu. Bir ara Youtube'de ses kayması falan da olmuştu format attıktan sonra düzeldi Youtube sorunu.Misalen karanlık modu kullanıyorsun diyelim. Her uygulama indirdiğinde kendi kafasına göre karanlık moda geçiriyor ve uygulamaların arayüzü allak bullak oluyor. Bunu da düzeltmek için her defasında koyu mod yazan yere gidip teker teker uygulamaları kaldırman gerekiyor.
Sendeki hangi model ve nesini sevmedin?Bence güzel telefon ama 10.000 TL'ye Xiaomi kullanan biri olarak iPhone 12 öneririm ben.
Yani biraz özelliklerine baktım da iPhone öyle paralara ulaştı ki resmen değmeyecek seviyelerde. E Pro falan alayım desen o zaten uçtu gitti. Huawei kullanan bir arkadaşım mesela bayağı memnun kalmıştı. Değmez diyor bana da.
Misalen karanlık modu kullanıyorsun diyelim. Her uygulama indirdiğinde kendi kafasına göre karanlık moda geçiriyor ve uygulamaların arayüzü allak bullak oluyor. Bunu da düzeltmek için her defasında koyu mod yazan yere gidip teker teker uygulamaları kaldırman gerekiyor.
İşte teker teker uğraştırıyor.Bu Snapchat'te olmuştu uygulamaya özel modu ayarlayabiliyorsun. Snapchat'te beyaz moda aldım ve düzeldi.
MIUI 12.0.3 for POCO.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.