Xiaomi Redmi Note 8 Pro vs iPhone 8 Plus

U.Altun

Hectopat
Katılım
4 Mayıs 2017
Mesajlar
296
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Herkese merhaba. Kendime güncel telefon almayı düşünüyorum. Başlıkta belirttiğim modelde ki telefonlardan birini alacağım. Sizce hangisi alınmalı? Telefonla orta derece de oyun oynarım. Önemli olan uzun bir süre beni idare etmesi. farklı telefon önermeyin, bu iki telefondan birini kullanan varsa kullanım deneyimini söylerse daha güzel olur.

İPhone 8 Plus * 64 GB: 5600 TL.
Xiaomi Redmi Note 8 Pro * 64 GB: 2150 TL.

İPhone model telefonun fiyatı oldukça yüksek olduğunun farkındayım. Bu yüzden o paraya değer mi diye bu konuyu açıyorum.

Bir de şu anda Huawei P20 Lite 64 GB mavi modelini kullanmaktayım. Garantisi devam ediyor, hiçbir şekilde servise gitmedi. Çizik hiç yok. İkinci el ortalama ne kadar eder satsam?

Saygılarımla,
 
Elinizde ki telefonun piyasası yurtdışından gelen ürünler ve sıfır Redmi Note 7 veya 8 in 1100-1200₺ gibi fiyatlara satmasıyla düştü 800-1200₺ arasında ikinci eli var ama.
 
Çevremde kim varsa Note 8 Pro alıyor daha pişman olan da görmedim açıkçası. Size de öneririm.
Bazıları iki telefon kıyaslanamaz demiş ama bence "özellik açısından" gayet de kıyaslanabilir cihazlar. Tabi fiyat faktörü yüzünden Note 8 Pro çok daha mantıklı.

Bir de 2150TL o cihaz için pahalı. Migrosta 2000TL fiyata satılıyor.
 
Redmi Note 8 Pro diyenler neye dayanarak demişler anlam veremedim (cihaz verdiği gündelik performans olarak A9'lu cihazlardan bir tık üst hatta aynı, iPhone 7 ile de aynı denebilir, 7 Plus'lardan düşük)iPhone 8 Plus daha iyi hatta karşılaştırılması bile çok mantıklı değil (farklı segmentin cihazları), 1200-1500 arasında oynar senin telefonun fiyatı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı