Xiomi Mi 9 T Ciddi Hasarın maliyeti ne olur?

Telefonun selasını okumuşsun en kısa zamanda toprak ile buluştur bence onu. Şaka bir yana bence yaptırmak ile hiç ugraşma bir tarafı düzelicek bir tarafında hata-sorun vericek en temizi uygun yollu garantisi devam eden 2.el bile olsa yeni bir telefon alman daha mantıklı.
 
Garanti servisi ile görüşmeye gideceğim, hiç yoksa ihtimal ihtimaldir yinede bilgi amaçlı görüşeceğim. Karşılaşacağım durumu bir kaç saate buraya dökerim. Önerileri ve paylaştıkları bilgiler için tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
 
Telefon tamiri yapıyorum istersen güncel fiyatlardan hesaplama yaparak fiyat listesi çıkarabilirim.

Ekran amoled ekran olduğu için biraz masraflı olacaktır, sadece ekran da değil Frame ve arka kapağın da değişmesi lazim.

Değişirse telefon sıfır gibi olur ama telefonun fiyatını göz önünde bulundurursak tamire o kadar para vermektense yenisini almak daha mantıklı olur, amoled ekranlar maalesef çok pahali.

Eğer cihazı bu şekilde satmak isterseniz, madem bu kadar masraflı, o zaman hurda olarak satarım elime az da olsa para geçer diye düşünürseniz cihazı bu şekilde satın alabilirim.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı