Xiomi Mi 9 T Ciddi Hasarın maliyeti ne olur?

Eğer tamir masrafları çok gelirse ve tamirden vazgeçip yeni bir telefon alırsanız, bu cihazı bu haliyle hurda olarak satın alabilirim.
Satmak isterseniz iletişime geçebilirsiniz.

Garanti servisinden bugün dönüş aldım henüz. Telefonun tamir masrafı telefon fiyatının 5'te 3'ü kadar bir mevla. Dolayısıyla sizin teklifinizi düşünmek zorundayım. 555 059 28 00 numarasından bana ulaşırsanız bu konuyu detaylı görüşebiliriz.

Telefon baya haşat olmuş. Artık yaptırsanızda eskisi gibi olabileceğini düşünmüyorum çünkü yapacak kişi bile baya uğraşmalı telefon için. En iyisi sıfır Redmi Note 8 Pro ya da Mi9t’yi tekrardan alabilirsiniz IMEI arttırarakta daha ucuza mal edebilirsiniz

Bunu garantiye götürseniz ayıp zaten elbette kullanıcı hatası diyecekler perişan vaziyette telefon.

Şu saatten sonra yapılsa bile eskisi gibi olacağını sanmıyorum çünkü bayağı kırılmış. Yeni cihaz bakın derim ben.

Şöyle bir yanlış anlaşılmayı düzeltiyim;

"Bunu garantiye götürseniz ayıp zaten elbette kullanıcı hatası diyecekler perişan vaziyette telefon."

Telefonu garantiye götürmek benimde tarafında olduğum konu değil. Bir ihtimal ücretsiz yaparlar diye de vermedim cihazı. Farklı telefon tamircileri parçası olmadığı gerekçesiyle hepsi garanti servise yönlendirdi dolayısıyla garanti servisinden fiyat almam son çareydi.

Şöyle bir yanlış anlaşılmayı düzeltiyim;

"Bunu garantiye götürseniz ayıp zaten elbette kullanıcı hatası diyecekler perişan vaziyette telefon."

Telefonu garantiye götürmek benimde tarafında olduğum konu değil. Bir ihtimal ücretsiz yaparlar diye de vermedim cihazı. Farklı telefon tamircileri parçası olmadığı gerekçesiyle hepsi garanti servise yönlendirdi dolayısıyla garanti servisinden fiyat almam son çareydi.
Asıl yanlış anlaşılma burada olmuş :) Ben zaten ücretli de yapılacak halde değil manasında demek istedim. Başta kullanıcı hatası ile alakalı dediğiniz şeyden dolayı dedim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı