Yakın arkadaşımdan hoşlanmaya başladım

Formsham

Hectopat
Katılım
13 Ocak 2021
Mesajlar
49
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, 2 yıl önce bir kızla tanistim. Çok hızlı samimi olduk ve ben ilk basta ondan hoşlanmaya başladım, sonra sevgilisi olduğunu öğrendim. Kendimi uzaklaştirdim ama ne yaparsam yapayım faydası olmadı, arkadaş kaldık. Son zamanlarda da onunla reelde görüşüyoruz ve içimde tuttuğum hisler tekrardan geri geldi, bir ara boş bir zamanı olmuştu. O zaman teklif edemedim, yeterli ozguvenim ve cesaretim yoktu. Son zamanlarda tam teklif edecekken bir çocukla sevgili olduğunu söyledi. O gün bu gündür perişan haldeyim, ne yaparım bilmiyorum. Arkadaşlığı bitir diyenler olacak illaki, öyle de yapamam ona çok bağlandım. Ne yapacağım bilmiyorum, eskiden bana verdiği ilgiyi benim üstümden çekip sevgilisine veriyor. Yani haklı ama bu beni içten içe öyle bir yiyor ki anlatamam. Gün içinde de mutlu ve enerjik isem onu düşününce tüm modum düşüyor. Perişan hale bürünüyorum, hayattan bir zevk alamıyorum. Sanki o benim ruh eşim gibi geliyor onu kaybetmek istemiyorum ama çok canım yanıyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hoşlandığın zaman gidip söylemek en güzeli aslında. Hem niyetini erkenden öğrenmiş olup beynini günlerce kemirmemiş oluyorsun, hemde başkası ile sevgili olmadan sen oluyorsun🙂
 
Hoşlandığın zaman gidip söylemek en güzeli aslında. Hem niyetini erkenden öğrenmiş olup beynini günlerce kemirmemiş oluyorsun, hem de başkası ile sevgili olmadan sen oluyorsun🙂

Atladığın nokta var, elbet bir gün senden de ayrılabilir diğerleri gibi dikkat etmek lazım
 
Atladığın nokta var, elbet bir gün senden de ayrılabilir diğerleri gibi dikkat etmek lazım.

Ayrılacak zaten. Normali bu. Bu yaşta oluşturulan ilişkiler ilk heyecanlar. Bunlar aşk değil. Ayrıca bir erkeği asıl olgunlaştıran şey sevgilinin ayrılması seninde dımdızlak ortada kalman.
 
Onsuz yapamam, perişan haldeyim, çok kötüyüm vs vs vs tarzı şeyleri düşünürsen evet o halden çıkamazsın. Kendini tek bir insana bağlaman yanlış. Belki senden hoşlanan ama senin de (o kız gibi) fark etmediğin biri/leri var? Olamaz mı?
Bir söz vardı tam hatırlamıyorum şuan. Güle ulaşayım derken ayaklar altında ezilen papatyalar... Bu minvalde bir şeydi.
Konu aşk olsun iş olsun, ne olduğu fark etmez hiçbir şeye körü körüne bağlanma.
Insan olarak da, sana senin kadar değer veren birisi yoksa özellikle, üzüntü duyarak hayatını kendine zehir etme.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı