Yalaka ve laubali insanlar neden seviliyor?

HABAR

Kilopat
Katılım
13 Ağustos 2019
Mesajlar
9.014
Makaleler
18
Çözümler
44
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, çevremde rahatsızlık duyduğum bir durumu dile getirmek istiyorum.
Okulda öğretmenlerle arkadaş gibi konuşan mı dersiniz, çevremdeki büyüklerime saygısızlık yapan mı dersiniz... Öyle ahlak abidesi biri olmadığımı düşünüyorum ancak çevremdekilerin bu yalaka veya saygısız tavırlarından nefret ediyorum ve ilginçtir ki öğretmenler veya çevremdeki insanların da hoşuna gidiyor bu durum. Şimdiyi boş verelim. İleride, iş hayatına atıldığımızda ne oluyor? Bu insanlar daha iyi muamele falan mı görüyor? Biraz içimi dökmek istedim. İyi sosyaller.
 
Son düzenleme:
Merhaba, çevremde rahatsızlık duyduğum bir durumu dile getirmek istiyorum.
Okulda öğretmenlerle arkadaş gibi konuşan mı dersiniz, çevremdeki büyüklerime saygısızlık yapan mı dersiniz..? Öyle ahlak abidesi biri olmadığımı düşünüyorum ancak çevremdekilerin bu yalaka veya saygısız tavırlarından nefret ediyorum ve ilginçtir ki öğretmenler veya çevremdeki insanların da hoşuna gidiyor bu durum. Şimdiyi boş verelim. İleride, iş hayatına atıldığımızda ne oluyor? Bu insanlar daha iyi muamele falan mı görüyor? Biraz içimi dökmek istedim. İyi sosyaller.
Welcome The Turkey.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yalaka tipleri hiç sevmem. Ciddilik ile laubalilik arasında ince çizgi vardır, o çizgiyi koruduğunuz sürece insanlara itici gelmezsiniz. İnsanlarla konuşurken duvar gibi ciddi de olmamak lazım, sulu sulu hareketler de yapmamak lazım.

Ha böyleleri çok, maalesef yaptıkları yalakalıklarla koltuk sahibi, mal mülk sahibi olanlar da var. Ne yapalım ki, nerede adalet var da burada olsun?
 
İnsanlarla konuşurken duvar gibi ciddi de olmamak lazım, sulu sulu hareketler de yapmamak lazım.
Duvar gibi ciddi derken?
Ben cıvık değilim muhtemelen, kendimi öyle görüyorum en azından, ama birisiyle samimiyet kurmak için cıvımak mı gerekiyor bunu hala anlayamadım. Pek geniş bi' arkadaş çevrem yok.
 
Merhaba, çevremde rahatsızlık duyduğum bir durumu dile getirmek istiyorum.
Okulda öğretmenlerle arkadaş gibi konuşan mı dersiniz, çevremdeki büyüklerime saygısızlık yapan mı dersiniz? Öyle ahlak abidesi biri olmadığımı düşünüyorum ancak çevremdekilerin bu yalaka veya saygısız tavırlarından nefret ediyorum ve ilginçtir ki öğretmenler veya çevremdeki insanların da hoşuna gidiyor bu durum. Şimdiyi boş verelim. İleride, iş hayatına atıldığımızda ne oluyor? Bu insanlar daha iyi muamele falan mı görüyor? Biraz içimi dökmek istedim. İyi sosyaller.

Benim kuzenim amcama kendisinin de öz amcası olur bağırmıştı telefonundan oyun oynamak için vereceksin diye bağırdı amcam da ona bağırdı yengem de amcama kızdı amcam yengeme durumu anlattı sonra sustular bu sadece 1 örnek.
 
Yalaka ve yılışık insanlardan nefret ederim. Özellikle karşı cinste çok fazla var bu tarz insanlar. Yılışıklığı güler yüzlü olmakla karıştırıyorlar.


Herkesin bir ağırlığı, duruşu olmalı.
 
Duvar gibi ciddi derken?
İnsanlarla iletişime geçerken beş karış surata sahip olmak demek oluyor. Karşında komutan yok, kasmana ve askeri nizama girmeye gerek yok. Rahat bir şekilde, mimik ve jest kullanarak, gülümseyerek iletişime geçmek lazım. 5 karış suratla meymenetsiz şekilde gezenlere duvar gibi insan derler bizim orada :)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı