Yalnızlık...

Yazıyı tam 3 defa okudum gerçekten üzücü bir durumun var.

Şimdi söylediklerim biraz seni sıkabilir, üzebilir.

Ailen ile ilişki durumum nasıl genelde insan yanlız kaldığında 1. dereceden kuzenleri ile görüşmeleri. Sonuçta kan bağınız var yani birbirinizi anlayabilirsiniz, kuzenlerinizle. Gezin tozun sohbet edin.

Şarkı dinlemek gerçekten çok güzel ama herşeyin çoğu zarar.

Bu durumu ebeveynlerine bildirebilirsin ve AİLECE bir piskologa gitmenizi öneririm.

Ve o görüşemediğin kız arkadaşı yavaş yavaş unut biliyorum söylemesi çok kolay, dile kolay ama kalbe değil biliyorum.

Biraz sosyal olmaya çalışın.

Ailen ile ilişki durumum nasıl genelde insan yanlız kaldığında 1. dereceden kuzenleri ile görüşmeleri. Sonuçta kan bağınız var yani birbirinizi anlayabilirsiniz, kuzenlerinizle. Gezin tozun sohbet edin.

Bu durumu ebeveynlerine bildirebilirsin ve AİLECE bir piskologa gitmenizi öneririm.

Ve o görüşemediğin kız arkadaşı yavaş yavaş unut biliyorum söylemesi çok kolay, dile kolay ama kalbe değil biliyorum.

Kuzenimin biri Almanya'da ve aram yok... Diğeri ise burada ama onunla da aram yok... Hatta şöyle söyleyeyim. Bir keresinde aynı evdeydik, bir arkadaşı aradı ve bana iyi akşamlar bile demeden çekip gitti... Aileme bu durumdan bahsetmek istemiyorum... Ve o kıza gelince, ilk başlarda ona biraz fazla bağlandım ve ilk defa biri bu kadar samimi davranmıştı... Daha dün bana bu kadar kötü davrandı ve unutamıyorum.

Evet gerçekten kuzenlerin ile takıl. Mesela benim kuzenim en iyi arkadaşım.

Bunların hepsini aşabilmen için rahat olman gerekiyor. Eskiden bende öyleydim. Rahat ol. İnsanları önemsemenin bir anlamı yok. Ben derste bildiğim cevabı bile söylemeye çekinirdim ama şimdi kafa rahat. İnsanların yanında kendini kasmaya gerek yok en kötü konuşmazsın gene ama rahat olursun.

Bunların hepsini aşabilmen için rahat olman gerekiyor. Eskiden bende öyleydim. Rahat ol. İnsanları önemsemenin bir anlamı yok. Ben derste bildiğim cevabı bile söylemeye çekinirdim ama şimdi kafa rahat. İnsanların yanında kendini kasmaya gerek yok en kötü konuşmazsın gene ama rahat olursun.
Hocam şöyle söyleyeyim, bildiğim sorunun cevabını vermeyi geçtim, hocalardan birinin bana soru sorunca konuşmam bile rahatsız ediyor beni... Biriyle konuşmam gerekirse, konuşmamaya çalışırım... İlla konuşmam lazımsa o konuşmayı, kafamda canlandırırım... Kendi kendime diyaloglar kurarım...

Kimse anasının karnından ara yapmıyor. Sizin yanlızlığınızın sebebi kimse ile görüşmemeniz. Biraz çekingensiniz çekinme konuş. Yazından anladığım gibi güzel bir Türkçen var. İnsanlar konuşa konuşa anlaşır.
Gerçekten konuşmaya çalıştım... Dediğim gibi kuzenimin nasıl davrandığını yazdım size... Kendime ait özel defterlerim var ve yazmayı severim. Bu yüzden iyidir Türkçem...

Technopat Haberler

Geri
Yukarı