Yapmak istediklerim için vakit bulamıyorum

• Konuyu başlatan tkg
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 675

tkg

Hectopat
Daha fazla  
Nasıl kendime zaman bulabilirim salı ve pazartesi çok yorucu oluyor okul için 6.15 de kalkıyorum ve 12.30 gibi çıkıyorum eve gelene kadar saat 1 oluyor yemek yiyene kadar 2 zaten 4 de özel ders im oluyor ve 6.30 da babama gidiyorum normalde her gün CSS ve HTML öğrenirdim 1 2 saat ama okul beni çok bayıyor hocalarım yarısı iyi olsa lalda sınıfım 46 kişi sabah köründe kalkıyorum ve kafa dengi arkadaşım yok ve vakit bulanmıyorum bir de LPG'ye gireceğim. Nasıl vakit vakit bulabilirim istediklerimi yapabilmek için?

Vakit bulunmaz, vakit yaratılır. Uykundan 1 saat feragat edersin, 1 saat yaratmış olursun.
Bir de yapmak istediğin şeyler neler? Ona da bağlı bir durum.

Çok istediğin sürece her şey elinden gelir. Yoğun bir takvimin varsa da haftada en az bir gününü başka bir şey yapmak yerine ona harcayabilirsin. Kendi değer tartına koy yapacağın işleri ona göre bir plan program hazırla. Elinde bir planın olduğu zaman yaptığın işi daha kısa sürede bitirirsin. Saatlerini ayarla ve gerekiyorsa alarmını kur. Bazen insan yaptığı işe dalabiliyor.

Aslında vakit hep oluyor, buradaki genel sorun genelde plansız, programsız çalışmak vb. Eğer kendiniz program yapamıyorsanız bir başkasından yardım alabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı