Yarın dayak yiyeceğim

Konuyu diriltiyorum. Daha dün yaşadım 4 kişi dövüp elektroşok cihazı ile koluma ve 2 bacağıma elektrik verdiler gidip darp raporu alıp şikayet ettik ama gene akillanmadilar


Sen hayırdır çekmişsin hocam hayırdır demeseydin keşke :D
Elektrik yiyince nasıl bayılmadın?
 
Öncelikle merhaba. Ben bugün sınıfımdan bir kişiyle kavga ettim, çocuk kalıplı beni yer gibi düşünüyordum ama öyle olmadı. Çocuğu dövdüm sayılır, bana vuramadı bile. Çocuk bana bugün çıkışta bekle dedi, bizim sınıftan 4-5 kişi de bu çocuğu tutarak üstlerime yürüdüler, son iki derste yaşandığından dolayı hoca vs de yoktu. (Boş ders.) Bende zor olsa da zil çaldığı gibi okulun arka kapısından fırladım, ara sokaklardan geçerek tehlikeleri atlattım ve eve ulaştım. Sorun ise ben yarın okula gideceğim, bu çocuğun arkası yani arkadaş çevresi ise oldukça geniş. Bıçak taşıyan tipler, okuldan uzaklaştırma alsalar bile akıllanmayan tipler. Ben bu çocukların taş çatlasın 3'ünü döverim, 3'ten sonra zaten pes, direkt üstüme çullanırlar. Sizce ne yapmalıyım?
Çok yapabilecek bir şey yok,ailenize söyleyin onlarla okul idaresine söyleyin.Birde merakımdan soruyorum,kavga etmenizin sebebi neydi?

Elektrik yiyince nasıl bayılmadın?

Bende yedim, bayılmadım. Aşırı güçlü değil, fener şeklinde "çat çat çat" ediyor.
 
Konuyu diriltiyorum. Daha dün yaşadım 4 kişi dövüp elektroşok cihazı ile koluma ve 2 bacağıma elektrik verdiler gidip darp raporu alıp şikayet ettik ama gene akillanmadilar.

Sen hayırdır çekmişsin hocam hayırdır demeseydin keşke :D

Hayırdır çeksin kimse kimsenin ağası değil orada.
 
Birde merakımdan soruyorum,kavga etmenizin sebebi neydi?
Hocam bildiğiniz gay şakası, boş dersti camdan dışarıya bakıyordum. Çocuk geldi bana deydirdi bende aynı şekil ona deydirdim. Cıvıma dedi, bende ilk sen yaptın hayırdır dedim. Zaten geri halletik hocam oalyı.

Sen hayırdır çekmişsin hocam hayırdır demeseydin keşke:D
Hep onlar mı çekicek hocam? Azıcık da biz kendimizi belli edelim.
 
Elektrik yiyince nasıl bayılmadın?

Ayağıma vurdu. Ayağıma vurunca elektriğin oraya boşaldığını hissettim. Eve gittiğimde bakınca bir yerden bir yere kadar morardığını gördüm ve hala mor :D

Koluma gelince, koluma değdi fakat eşek tuşa basmayı unuttu ordan yırttım yoksa bayılmıştım

Hocam bildiğiniz gay şakası, boş dersti camdan dışarıya bakıyordum. Çocuk geldi bana deydirdi bende aynı şekil ona deydirdim. Cıvıma dedi, bende ilk sen yaptın hayırdır dedim. Zaten geri halletik hocam oalyı.

Hep onlar mı çekecek hocam? Azıcık da biz kendimizi belli edelim.

Eğer bu düşüncedeyseniz dayağı hak etmişsiniz :D
 
Son düzenleme:
Öncelikle merhaba. Ben bugün sınıfımdan bir kişiyle kavga ettim, çocuk kalıplı beni yer gibi düşünüyordum ama öyle olmadı. Çocuğu dövdüm sayılır, bana vuramadı bile. Çocuk bana bugün çıkışta bekle dedi, bizim sınıftan 4-5 kişi de bu çocuğu tutarak üstlerime yürüdüler, son iki derste yaşandığından dolayı hoca vs de yoktu. (boş ders.) Bende zor olsa da zil çaldığı gibi okulun arka kapısından fırladım, ara sokaklardan geçerek tehlikeleri atlattım ve eve ulaştım. Sorun ise ben yarın okula gideceğim, bu çocuğun arkası yani arkadaş çevresi ise oldukça geniş. Bıçak taşıyan tipler, okuldan uzaklaştırma alsalar bile akıllanmayan tipler. Ben bu çocukların taş çatlasın 3'ünü döverim, 3'ten sonra zaten pes, direkt üstüme çullanırlar. Sizce ne yapmalıyım?

Bıçağı böbrekten yediğin an acilin son koridorları.

Hocam siz hala yaşıyor musunuz?

Ben boşunamı sizin için camide un helvası dağıttım?

Ah be.
 

Geri
Yukarı