Yaşama hevesim kalmadı

Üniversitedeyim ve bazen ben de bunalım yaşıyorum ama dansa yazıldım ve şuan tango-salsa-bachata öğreniyorum. Yanlış anlaşılmasın normalde halay bile çeken birisi değilim ama kabuğumdan çıkmak için böyle bir şey buldum.

Sana da böyle bir şey tavsiye ederim. Sadece biraz daha sık dişini ve gündemi takip etmeyi felan bırak, sadece kendine odaklan.
 
Selam arkadaşlar 19 yaşında üniversite sınavına hazırlanmaya çalışan bir öğrenciyim. İkinci üniversite sınavıma hazırlanıyorum ama çalışma hevesim kalmadı. Ders çalışma hevesim kalmadı. Umutlarım kalmadı. Dershaneye gidiyordum bıraktım. İlk aylar ders çalışıyordum ama artık çalışmıyorum. Çünkü geleceğe dair bir umudum kalmadı. Ben ne için çalış malıyım onu bile bilmiyorum. Sadece uyuyorum. Ben de cidden hayatını yaşamayı seven kişiler gibi duygularım olsun isterdim. Yaklaşık 2 seneden beri de antipdepresan hapları kullanıyorum.
Kendin için çalışmalısın. Çok çalışmak değil doğru çalışmak önemli. Zevk aldığın aktivitelerine de vakit ayır. Üniversiteye geçince ne kadar gereksiz durumlardan geçtiğinin farkında olursun. Öyle insanlara denk geleceksin ki o zekayla o yaşına kadar yaşıyorsa sende her şeyin bilincinde olarak yaşamayı hak ediyorsun.
 

Geri
Yukarı