Yavru sokak kedisini ne yapmalıyım?

@İmamic veterinere götürsen iyi olur. O motor sesi de gırrrrr diye bir ses ise sorun yok. Eve alman iyi olur bu arada. Annesi terk etmiş olabilir.
 
Motor sesi dediğiniz karnının altından gelen mırrr gırr sesi ise normaldir. Hatta eskiden o ses hasta insanları iyileştirmek için kullanılırmış. Kedi kendini rahat hissettiği zaman genelde bu şekilde mırlar.
Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 2 saat önce falan aşağıya bisiklet tamir etmeye indim yanıma bir yavru sokak kedisi geldi. 2 saattir peşime takıldı beni takip ediyor. Şu ana kadar hiç evcil hayvan falan bakmadım. Anlamamda. Eve girsem oda giriyor, aile evcil hayvan sevmiyor ondan eve girmemesi lazım ama sokaktada köpek falan ısırır diye korkuyorum. Kedinin ilk geldiği yerde bekliyorum annesi falan da gelmiyor. Bir de kediden ses geliyor motor sesi gibi. Bu arada süt ile peynir ekmek verdim yedi.
 
Hocam eve alsam daha yeni koltuk aldı bizimkiler bir şey olmaması lazım.

Bunu o kediye sen öğreteceksin😀 ona bir oyuncak al onu tırmalasın. Zamanla elbette başka şeylerde merak edip tırmalar ama şu anlık bir oyuncak ile idare edebilirsin. Ona bazı alışkanlıklar kazandırmak zorundasın. Veteriner bunları sana söyler detaylıca.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı