Yazılımbudurdan alınan lisans MAK Key çıktı

lProfessoRl

Hectopat
Katılım
29 Mart 2020
Mesajlar
155
Çözümler
2
Yazılımbudur sitesinden 30 liraya Windows 10 Pro lisans aldım, MAK Key çıktı. CMD komut sistemine "slmgr -dli" yazdım; "VOLUME_MAK Channel" yazıyor. Soru sor'dan ve e-mail üzerinden yazdım, cevap gelmedi. Ne yapabilirim?
 
Tamamda çoğu kişi bu siteden Key alıyor. OEM Key kullanıyor bana niye MAK Key geldi?
Geçmiş olsun. Daha geçen hafta bununla ilgili yazı paylaşmıştım. Ürünün sayfasında "OEM Key" yazmıyor artık. Eskiden OEM gönderiyorlardı fakat artık böyle bir şey demiyorlar. Haliyle herhangi bir şekilde hak iddia edemiyorsunuz.
 
Buradan alınan Key'ler yasal değil. Kim sana 1000₺'lik ürünü 30₺'ye verecek? Az mantıklı düşünün arkadaşlar. Var bir pislik bu işin içinde. Microsoft bile böyle bir şeyin orijinal ve yasal olmadığını tespit edilirse deaktif edileceğini açıkladı.
 
Bu şikayetler son günlerde çok sık gelmeye başladı, sanırım kara listeye almak gerekiyor. @Tim @UBerk
Kesinlikle, katılıyorum.

E hani öneriyorlardı yazılım budurdan alın diye?
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı