Andy deufresne
Hectopat
Yapay zeka hepsini bitirecek.
Lan ben bunu hangi kafayla yazdım.

Yapay zeka hepsini bitirecek.
@egerdn tamam hocam teşekkürler, bence proje bazlı ilerlemek lazım ki mavi yakalılar kadar az kazanmayalım.
Python'dan başla/ hayır webden başlasın.
Yine başlıyoruz sanırsamHocam bu mesajı biraz daha açabilir misiniz? Yani sebebi nedir bilmediğimden soruyorum.
Yine başlıyoruz sanırsambir ara forumda birileri Python'dan başla yazmıştı farklı biri de web daha uygun demişti aklıma geldi yazdım.
Hocam mesela orta düzey ingilizceye sahibim yabancı biriyle maksimumum derdimi anlatacak kadar konuşabilirim birisi çıkıp "Yazılıma başlamadan önce ingilizceyi tam olarak oturt ingilizce kursuna yazıl sonra başla yoksa mümkün değil öğrenemezsin bütün kaynaklar ingilizce" falan demişti forumda 3 sayfa tartışmıştık. Bence ingilizce terimleri ve cümle yapısını bilecek kadar biliyorsak yeterli oluyor ama profosyonel yazılımcı olacaksak gerçekten C1 seviye gerekebilir çünkü kaynak kısıtlamaları var.Teşekkürler hocam. Ben gerçekten bilmediğimden sordum yoksa tartışma tarzı bir amacım yoktu.
Ha bir de hocam İngilizce nasıl şart değil onu anlayamadım yazdığımız kodlar bile İngilizce.
Hocam mesela orta düzey İngilizceye sahibim yabancı biriyle maksimumum derdimi anlatacak kadar konuşabilirim birisi çıkıp "yazılıma başlamadan önce İngilizceyi tam olarak oturt İngilizce kursuna yazıl sonra başla yoksa mümkün değil öğrenemezsin bütün kaynaklar İngilizce" falan demişti forumda 3 sayfa tartışmıştık. Bence İngilizce terimleri ve cümle yapısını bilecek kadar biliyorsak yeterli oluyor ama profesyonel yazılımcı olacaksak gerçekten C1 seviye gerekebilir çünkü kaynak kısıtlamaları var.
ama profosyonel yazılımcı olacaksak gerçekten C1 seviye gerekebilir çünkü kaynak kısıtlamaları var
Hocam bu arada lütfen gereksiz mesajdan ban yemeyeyim size yardım etmek için atıyorum bu videoları.
Yazılımla ilgilenen bir insanın kesinlikle bu 2 videoyu izlemesi lazım sizde bir bakın hocam durum içler acısı gerçekten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.