Yeni Kitaba Başlayacağım

Konu ile alakalı değil ama başlığı görünce not düşmek istedim.
Hepsiburada.com'da 25₺ ve üzeri kitap alış verişlerinde kargo ücreti almıyorlar.

Evet ama sadece kitaplar için geçerli yanında söylediklerim farklı araçla geldi ondan ücret kesti. D&R'de de ücretsiz.

Eğer aşk, dram konulu romanları da severim diyorsan; Canan Tan-Piraye kitabını öneririm.

Fantastik, gizemli, maceralı olarak Açlık Oyunları serisini önerebilirim.

Eğer aşk, dram konulu romanları da severim diyorsan; Canan Tan-Piraye kitabını öneririm.

Fantastik, gizemli, maceralı olarak Açlık Oyunları serisini önerebilirim.

Aklımdaki kitaplar serisinden sonra fantastik verdiğin önerini değerlendireceğim ama filminde dahi konu olarak sıkıcı bulmuştum. Ama kitabı nasıldır bilemem.

-------------------------------------------

Bu arada Melez Prens bitti. Ölüm Yadigarları kitabının ortasına geldim. Buda bitince 1 ve 2. kitabını da alıp seriyi bitireceğim. :D Doby'nin ölümü filmde de kitapta da çok etkiledi beni yahu... Filmde olmayan çok şey var ama bazıları ayrıntı bazıları komple kısım olarak neredeyse. Film mükemmel zaten dediğim gibi her kitap için 2 part her partta 3 saatlik olsaydı anca uyarlanırdı film. O zaman da herhalde şu an Ateş kadehi part 2 çekiliyor olurdu. :) Bana kalırsa güzel olurdu. Yalnız ne salak şu Harry ya... Filmde faklı türde yakalanmalarını anlatıyor. Kitapta Voldemort ismini söyleyen herkes yakalanıyor yeri tespit ediliyor öyle tabu yapılmış. Filmde ise pusuya düşürülüyorlar.

---------------------------------------------------

Ve son kitapta bitti. Voldemort ile düello sahnesi kitapta çok daha iyiydi. 3, 4, 5, 6 ve 7. kitabı bitirdim sırada 1 ve 2. kitap kaldı. Onları da alıp okumayı düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
Sırlar odasını almaya gitmiştim. Sırlar odasının yanında Azkaban Tuzağı ile döndüm :D Şu HP serisi çok güzel, okumayanlara tavsiye ederim.

Set tamamlanmıştır. O Sercan'ın dediği son kitabı da alırım. Arkadan öne doğru 1, 2, 3, 4, 5, 6 ve 7. kitap olarak dizdim. :) İki gelen kitapta bir günde bitecek dereceden taş çatlasa 300 sayfa. Okumaya kıyamıyorum. Olmadı 50, 70 sayfa okur tasarruflu kullanırım. :D Amaç hemen bitmesin...

İki kitabı da D&R den sipariş verdim. D&R nin kitabı paketlemesini çok seviyorum. Bu sabah elime ulaştı.

Bu kitap serisinden sonra alacağım kitap Metro 2033 olacak. Bunun yanı sıra şu Harry Potter serisine hitaben Sercan'ın önerdiği kitabı da yanında getirtmeyi düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı