Yeni Kitaba Başlayacağım

Bursa merkeze inmek için vereceğim otobüs parasını, kargoya vermek daha hesaplı desem yanlış olmaz.
 
Son düzenleme:
Az bir şey spoiler...



Dijital kale bitti. Çok sürükleyici bir kitaptı. İlk başta oluşan olay örgüsü, bölümden bölüme atlaması, bu türe alışık olmayanlar için yorucu olabilir. İlk başlarda bitsin, bitsin artık diyorsunuz hangi konuyu takip edeceğim dercesine... Ama sonra olaylar öyle değişiyor ki kuşkularınız, meraklarınız, tahminleriniz derken öyle hızlı okumaya başlıyorsunuz bir yerden sonra diyorsunuz yazar bunu nasıl yazdı... Ben okurken bile sabredemiyorum... :)
Sonlarında doğru epey heyecanlı... Kesinlikle öneririm. Bu yazarın kitaplarını okumayı kesinlikle listeme yazdım.

Kitap yapıştı bırakamadım. bu saate kadar okudum. Bitti sonunda... David ile kiralık katil kovalamaca bölümüne yaklaştığımda oldu tüm olanlar. Dedim ben bu kitabı bitiririm. :D
 
Bugün işimiz vardı, hazır da yol üstüne denk gelmişken D&R'ye uğradım. Sherlock Holmes'in neredeyse 20 farklı kitabına tanık oldum. Set olarak değil sırasıyla hepsini almaya karar verdim. Ozan Beedle'ın hikayeleri kitabını sordum. Yazılışını söyledim, kontrol etti, kalmadığını söyledi. Metro 2033'e de bakayım dedim. Bir baktım 2034'de var. Dedim alayım. Yanına da Sherlock Holmes alayım dedim. Sherlock Holmes ve Sherlock Holmes'in yazarı başlığı altında 30'a yakın kitap vardı. Şimdi bir tanesi ile başlangıcı yaptım. Uzun süredir planladığım Metro 2033'ü de aldım. Şimdilik yeter bunlar. :)

u6c5Oi4.jpg


Şimdi ilk Metro 2033 ile açılışı yapacağım. Sherlock Holmes'i sona saklayacağım. O da bitince devamını da alırım. Aklımda Dan Brown, Sherlock Holmes kitapları ve yazarın diğer kitapları derken hedeflediğim çok kitap oluştu. Ozan Beedle 1 saatte bitecek bir kitap ama alamadım gitti. :)

Tabi bu süre zarfında konunun amacı yeni kitaplarla tanışmak, tanıştırmak... Önerilere her zaman açığım. Geçmiş yorumlara da bakıp kitap arıyorum. Dijital Kale'yi öyle fark ettim mesela...

Yazdığınız her kitabı değerlendiriyorum, yazdığınızla kalmıyor. :)

Bu arada Sherlock Holmes'in bu aldığım serinin kitaplarında indirim vardı. Kitabın üstünde görebilirsiniz. Normal fiyatı 19, diğer seri kitapları 17, başka seri kitapları 20 üstü. Farklı farklı çok kitap gördüm. Sherlock Holmes'in neden film ile birebir olmadığını anladım. :) Onun yanında Metro serisi 25 TL'den 50 TL tuttu bu iki kitabı. İnternetten alırsanız daha ucuza gelir... Seneye Mart ayına 200, 300 TL ile Bursa'da her yıl genellikle mart ayında düzenlenen kitap fuarına girersem, normal fiyatlarından çok daha aşağıda bir fiyat ile birçok kitap alabilirim. Direk yayın evlerinden aldığınız için pazarlık filan güzel oluyor. İndirimli kitabı ne bileyim 16, 22 TL ise düz hesap 15, 20 TL yapabiliyorsunuz. :)
 
Son düzenleme:
Vav. :D Sherlock geldi sonunda. Yorumlarınızı bekliyorum.

Metro'dan sonra okuyacağımı belirttim. Her kitaptan sonra yorumu yazıyorum. Sherlock için beklemen gerekecek. Zaten sonra Sherlock devam edeceğim, çok kitap vardı Sherlock Holmes diye çok şaşırdım şahsen... :) Diğer 5, 6 kitabında da Sherlock Holmes yazarı başlığı altında satılıyordu. :)
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı