Yeni spor programım nasıl?

canarx

Decapat
Arkadaşlar yeni spor programım böyle güray aydın hipertrofi 1 antrenmanını kullanmayı düşünüyorum yaş 19 kilo 68 boy 1.75 yağ oranım 18.
Alacağım kalori miktarı 2000KALOri günlük sizce bu program için bu kalori miktarı iyi mi?

Antrenman programı.
Pazartesi: Kuvvet antrenmanı + düşük yoğunluklu kardiyo.
Salı: Kuvvet antrenmanı.
Çarşamba: Kuvvet antrenmanı + hııt kardiyo.
Perşembe: Kuvvet antrenmanı + düşük yoğunluklu kardiyo.
Cuma: Kuvvet antrenmanı.
Cumartesi: Kuvvet antrenmanı + hııt kardiyo.
Pazar: Dinlenme günü (antrenman yok)

Yemek planı.
Sabah.
4 yumurta beyazı.
Peynir 30gr.

Antrenman öncesi.
100gr makarna çiğ.
200gr tavuk.
1kaşık zeytin yağı.

Antrenman sonrası.
100gr makarna çiğ.
200gr tavuk.
Yer fıstığı 25gr.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hedefim fit vücut yapmak. Makarna kolay yendiği için tercih ediyorum çok fark olur mu?

Fit vücut derken? Daha mı kaslı olmak istiyorsunuz eğer öyleyse ağırlık çalıştırmasını artırıp kardiyoyu azaltıp protein alımınızı ihtiyacınızın 2 katı şeklinde uygulamanız gerekiyor. Basit karbonhidratlardan da kaçınırsanız iyi olur. Verdiğiniz ya oranına göre zaten ortalama bir vücudunuz olmalı. Tam olarak aşağıdakilerden hangisi gibi bir vücut tipiniz var ve neye dönüşmek istiyorsunuz.

1694957266613.png

Fit vücut derken? Daha mı kaslı olmak istiyorsunuz eğer öyleyse ağırlık çalıştırmasını artırıp kardiyoyu azaltıp protein alımınızı ihtiyacınızın 2 katı şeklinde uygulamanız gerekiyor. Basit karbonhidratlardan da kaçınırsanız iyi olur. Verdiğiniz ya oranına göre zaten ortalama bir vücudunuz olmalı. Tam olarak aşağıdakilerden hangisi gibi bir vücut tipiniz var ve neye dönüşmek istiyorsunuz.

Eki Görüntüle 1947226

%20 %25 arası vücudum var ve %10 %12'lere inmeyi istiyorum. Ama kilom zaten düşük 68 kiloyum

Technopat Haberler

Geri
Yukarı