Yeteneğim yok

sekijo

Zeptopat
Katılım
25 Nisan 2024
Mesajlar
0
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
14 yaşındayım. Çevremdeki herkesin herhangi bir konuda yeteneği varken ben vasıfsızım. Her şeyi denedim. Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, yüzme, gitar, piyano, video oyunları, yazılım, sosyal ilişkiler, zeka oyunları ve daha nicesinde bir yeteneğim yok. Örneğin ben yaklaşık 3 yıldır futbol oynuyorum ancak bizim sınıf takımına bu yıl futbol oynamaya başlayan bir arkadaşım girdi ben giremedim. Arkadaşlarım benimle dalga geçiyor, alınmıyormuş gibi yapıyorum ama bazen içten içe çok alınıyorum. Karşı cinsiyet ile de hiçbir şekilde iletişimim yok, arkadaşlarım sevgilileri ile öpüşürken ben bir kıza merhaba bile diyemiyorum. Bu streslerden kurtulmak için vücut geliştirmeyi denedim ama hareketleri yanlış yapıyordum, hocalar bile doğrusunu göstermekten bıktı ben de bıraktım. Lise olarak okuduğum lise çok da kötü sayılmaz ama notlarım pek iyi gelmiyor. Var mıdır bir çaresi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında bunlar boş bence derslerine asıl illaki arkadaş bulursun, kız arkadaşta bulursun, yeteneğini de keşfedebilirsin ama şunu unutma. Şu an heveslendiğin şeyler ileride gülüp geçtiğin şeyler olacak örnek olarak. Şu dediğin sevgili muhabbeti emin ol o imrendiğin aşklar 2 hafta içinde bitiyor. Derslerine çalış iyi bir üniversite kazan geleceğini garanti altına al. Zaten üniversitede kendini keşfedersin çok ekstrem durumlar olmadığı sürece bu yeteneklerini gösterebilen çok yok zaten.
 
Hiç mi sevdiğin bir şey yok ben oto elektrikte çok iyiyimdir ama derslerim hiç iyi değildir mesela.
 
Yeteneği boş ver derslerine odaklan yaşın küçük kızı vs boş ver üniversite oku iyi para kazandıracak iş bul( yetenğini olmasına gerek yok öğrenirsin) sonra iş arkadaşlarınla sosyalleş aralarına katıl kendini sevdir sonra gelişir veya sanayiye katıl çıraklıkdan bir işte yetiş çevren olur hem veya turizim oku otellere git çalış sosyelleşme olasılığın artar vs. aklına takılan bir şey olursa yaz
 

Geri
Yukarı