Çözüldü YouTube'da gezerken sayfanın geç yüklenmesi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Murat Döner

Megapat
Yer
Amasya
Daha fazla  
Meslek
Bilişim Teknolojileri
Merhaba, bunu her sayfada yaşamıyorum çoğu site gerektiği gibi hızlı yükleniyor fakat YouTube'da mesela geçmişime tıklayınca ekranın tamamen yüklenmesi 45 saniyeyi geçiyor, aynı şekilde geçmişimden aboneliklerim sayfasına giderken de aynı sorunu yaşıyorum. Sistemimde SSD var, 16 GB RAM var ve internetimin hızı 92Mbps. Bu herhangi bir donanımdan mı kaynaklanıyor yoksa sitelerle alakalı bir şey mi?

Çözüm
DNS problemi olabilir. Denetim Masası\Ağ ve Internet\Ağ ve Paylaşım Merkezi > Bağdaştırıcı Ayarlarını Değiştirin. Bağlı olduğunuz internet bağlantısına sağ tıklayın ve özellikler kısmına girin.

Internet Protokolü Sürüm 4 (TCP/IPv4) 'ü seçin ve Özellikler butonuna tıklayın.

Ayarlarınızı şu şekilde yapın ve tekrar deneyin:
1613637028873.png

1.1.1.1
1.0.0.1
Merhaba, bunu her sayfada yaşamıyorum çoğu site gerektiği gibi hızlı yükleniyor fakat YouTube'da mesela geçmişime tıklayınca ekranın tamamen yüklenmesi 45 saniyeyi geçiyor, aynı şekilde geçmişimden aboneliklerim sayfasına giderken de aynı sorunu yaşıyorum. Sistemimde SSD var, 16 GB RAM var ve internetimin hızı 92Mbps. Bu herhangi bir donanımdan mı kaynaklanıyor yoksa sitelerle alakalı bir şey mi?
Tarayıcıdan kaynaklı olabilir ya da reklamlardan.

Hangi tarayıcıyı kullanıyorsun? Farklı bir tarayıcıda denedin mi?
Evet farklı tarayıcılar da denedim, hepsinde en çok youtube sıkıntı çıkarıyor, videoların resimlerinin yüklenmesi, o sayfada çıkacak butonların yüklenmesi, kısacası sayfanın tamamen yüklenmesi normalden uzun sürüyor.

İnternet hız testi yapıp atar mısın?
1613629902135.png

Tarayıcıdan kaynaklı olabilir ya da reklamlardan.
Reklam olamaz çünkü YouTube Premium kullanıcısıyım.
SSD çok mu dolu? Yapabileceğin tek şey diske okuma yazma testi yapıp endişelenmeyi bırakmak :D. Tarayıcı değiştirmeyi de deneyebilirsin.
39 GB boş alan var ama hız testini deneyeceğim şimdi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı