Yulaf ile 15 kilo ne kadar sürede verilir?

@aragonnnn02 komik bir şey varsa söyle gülelim
İstersen yulafı kulağından sok yine de bir şey değiştirmez. Spor ile ne zamanda kilo veririm diyeni duydum, diyet ile diyeni duydum, açlık ile diyeni duydum, su ile diyeni duydum ama yulaf ile ne zamanda kilo veririm diye bir şey duymadım hayatımda. Kilo vermek kalori açığı yaratmaktır. İster yulaf ile yap bunu ister tahıllı ekmek ile. Hiçbir detay vermeden sadece yulaf diyorsun.

Zararlı ve sağlıksız bir besin kaynağı.Yulaf yemeyiniz lütfen kendi sağlığınız ve metabolizmanızın sağlı için.Onun yerine aralıklı orucu önerebilirim.20 saatlik bir sürede hiçbirşey tüketmeyin sadece akşam yemeği tüketiniz.Sağlıklı ve hızlı bir süreç bence.
Böyle bir zayıflama şekli yok. 20 saat hiçbir şey tüketmeyen insanın metabolizması yavaş çalışır. Vücut kendisini korumaya alır ve metabolizmayı yavaşlatır. Ayrıca kişi gün boyunca bitkin hissedecektir. Tam tersine sağlıksız ve yavaş bir zayıflama şekli.

Üç öğün yulaf yeme bıkarsın. Üç ayda 24 kilo vermiş birisi olarak sana önerim beyaz ekmeği ve şekeri tamamen kes. Kızarmış yemekleri tamamen kesme ama azalt. En önemlisi spor yap.
Nasıl zayıfladığımı anlatmam belki yardımcı olabilir. Öncelikle iradeli olmalısın 15 kilo vermek zor değil. Yani bu işi bitireceğim diye başla ve kafandan beyaz ekmek ve şekeri tamamen at. Tam buğday unlu ekmek, kepekli ekmek veya çavdar ekmeği ile kahvaltı yapıp akşam yemeği yiyebilirsin. Öğünlerinden en az birisi sadece yulaflı süt olsun. En önemlisi spor yap ki metabolizman hızlı çalışsın ve enerji tüket. Ben sürekli bisiklet sürüyordum ve bunun çok etkisi oldu. Bu süreçte hiç koşmadım, çok az yürüdüm. Sadece az yedim ve çok fazla bisiklet sürdüm. Açıkçası zor değil ama uzun sürdüğü için az yemek ve yapılan yemeklerden yiyememek bıktırıyor ama sonucuna değer.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı