Yunanistan: Türkiye'nin AB'ye Girmesini Destekliyoruz

Herkese selamlar.​


Yunanistan Dışişleri Bakanı Dendias:

"Türkiye AB ilişkilerini de ele aldık. Yunanistan, Türkiye'nin AB üyeliğini destekliyoruz. Biz buna inanıyoruz ancak buna karar veremeyiz. Türk halkının büyük kısmı ülkesinin AB'ye girmesinden yana. Vize serbestesi gibi önemli konuları ele almaya hazırız. Biz yapıcı tavır takındık ama ihlal edilemez bir kural var. Bütün üye ülkelerin toprak bütünlüğüne saygı gösterilmeli. Türkiye bizim egemenlik haklarımızı ihlal etmeye devam ederse masa üzerindeki önlemler gündeme gelecektir."


174202426_925400128195551_175537821525889617_n.jpg



Kaynak:
 
Siz politik çıkar dinamiklerini anlayamamış insanlar olarak, Yunanistan'a ağızınız köpürene ve nefesiniz kesilene kadar düşmanlık beslerken, devlet büyüklerimiz (!) ne ilişkiler kuruyor!

Güven diye bir şey yoktur. Çıkarlar vardır. Günaydınlar hepinize.

Düşmanlık besliyoruzmu dedik?
 
Avrupanın Türkiye'yi birliğe almayacağını Mozambikliler bile biliyor(Mozambikliler üstüne almasın daha alakasız bir ülke bulamadım) Yunanistan herzmanki gibi tipik ingiliz oyunu oynuyor 1 almak için 3 iste ve diret. O değil işyerinde yunan bir arkadaşım var yaşı benden büyük ne zaman bir olay olsa günde 3 defa geliyor yanıma ne oldu birşey oldu mu, ne diyor sizinkiler falan diye :D Hem çok panik oluyoırlar hem de başka ülkelerin gazı ile ne yaptıklarını bilmiyorlar.
 
Bomboş bir mevzu iki ülkede ekonomik problemleri başta olmak üzere daha pek çok konuda sorun yaşayan bir ülke, basın toplantısında meydana gelen durum ise içler acısı daha fazla şey yazmak isterdim ama neyse..
 

Geri
Yukarı