Z kuşağının Avrupa sevgisi

Ben AKP'li değilim ama Kılıçlaroğlu karşısında kesinlikle Erdoğan'a oy verirdim. Ya adam gidiyor İHA SİHA'lara karşı çıkıyorlar, Demirtaş'ı serbest bırakacağız diyor. Daha ne yapması lazım? Oy vermemek sizin hakkınız ama şu zihniyeti bırakın. Erdoğan'ın karşısına taş koysalar ona oy veririm abi saçmalık bu halden daha kötüsü de olabilir değil olacaktır.

İHA SİHA diyerek Ali babacanı kastediyon sanırım kendisi açıklama yaptı zaten.


Demirtaşla ilgili yazdığın kısmada sadece şunu bırakırsam yeterli olur diye düşünüyorum.


 
Bizler Avrupa'yı değil, oradaki özgürlüğü, yaşam stilini, hukukun sağlam olmasını, çalışma şartlarının insani olmasını, eğitimini ve ekonomik gücünü seviyoruz.

Bu saydıklarım Türkiye'de olsa Avrupa'lı gençler Türkiye'ye gelmek için çabalar. Beyin göçü vermeyi bırak, Atatürk döneminde olduğu gibi beyin göçü alırız.

O dönem birçok alman bilim insanı Türkiye'ye beyin göçü geldi.
 
Uzun uzun anlatmaya gerek yok yurt dışında yaşamaya başlarsan anlarsın. Halinize şükretmeniz gerek Afrika ülkelerinde su için insan bıçaklıyorlar.

Böyle kafa yapısı mı olur şükret şükret en son dışarıda sadece boxerla gezeriz ona da şükret çıplak gezeriz hadi ona da şükret gezemeyiz ısınamayız yemek yiyemeyiz suyumuz satılır su içemeyiz.
 
Bizler Avrupa'yı değil, oradaki özgürlüğü, yaşam stilini, hukukun sağlam olmasını, çalışma şartlarının insani olmasını, eğitimini ve ekonomik gücünü seviyoruz. Bu saydıklarım Türkiye'de olsa Avrupa'lı gençler Türkiye'ye gelmek için çabalar. Beyin göçü vermeyi bırak, Atatürk döneminde olduğu gibi beyin göçü alırız. O dönem birçok alman bilim insanı Türkiye'ye beyin göçü geldi.
Pek sanmıyorum Türkiye’ye gelmek isteyeceklerini, en azından milliyetçi olanlar.
 
Sebep? İngiltere'de neyin zorluğunu gördün de Türkiye'nin taşını öpecek kadar düştün? İngiltere'yi beğenmiyor yahu kafayı yiyorum.
Türkiye'nin taşını öpecek kadar düştün? derken kaybol diğer ülkelerin taşını toprağını öp batı yalaması seni.
 

Geri
Yukarı