Z kuşağının Avrupa sevgisi

Arkadaşlar konuyu okudum ve yurt dışını kötüleyen, Türkiye cennet diyen insanlar olduğunu gördüm. Adam babasının parasıyla millete ahkam kesiyor ilginç. Maddi sıkıntı çekmeyen adam fakirlere neden şikayet ediyorsunuz diyor. Biri diyor kurulu düzenim var. Bu tip insanlara ben vatan haini diyorum. Çünkü tek istedikleri Türkiye'nin ekonomik durumunun kötüleşmesi. Bunun sebebi ise orada kazandıkları değerli para birimleriyle Türkiye'de mal mülk veya keyfi harcama yapmak. Örneğin Steam dolar kurunu sabit tutarken yurt dışından Türk kartıyla 10 sterline rdr2 almak, 20 dolara en pahali oyunları almak gibi beleşçilik yani amaç. Atatürk'den tut diğer tüm Türk komutanları veya eski padişahlık döneminde verilen savaşlar. Dış savaşlar yani baska milletlere veya o milletlerin içimize yerleştirdiği, beslediği isyancılara karşı verilmiş. Bugün ise Türk milletinin düşmanı yine Türk milleti aslında. Siyasal islam seviciler, rant, torpil gibi kişisel çıkarları için haksızlığa göz yuman sözde Müslüman ve milliyetcilerdir. O yüzden kendi kendimize kurşun sıkamayız. Geriye tek bir çare kalıyor. 1 kere geldiğimiz dünyada artık kendimizi geçtik ileride evlenip çocuk yaparsak onlara güzel bir hayat sunmanın derdindeyiz. Bu yüzden insanların daha iyi yaşam koşulları olan ulkere göç etmek istemesi gayet doğal. Bay Kemal'e gelirsek, kendisi Erdoğan için çalışan amacı muhalefetin başında beleş hayat yaşamak olan birisidir. Erdoğan ne kadar bu ülkenin düşmanıysa Kılıçdar da o kadar düşmandır. Iyi günler
 
Bence ülkeden kaçmak isteyen ülkesine nefret duyan (kpop dinleyen 9 yaşındaki çocuklar) istedikleri yere gitsin ben onlara Türk falan demem kaçmak isteyen kaçsın ülkesini satsın benliğini unutsun ancak ülkesini dini milli değerlerini tanıyan bir bireyin ülkesi bu pis ellere geçmişken kendi ülkesini vatanını unutmadan onun askerliğini mücadelesini vercekse ülkeden gidebilir ekonomik sebeplerden dolayı başka ülkede yaşamak isteyebilir. Burada yaptığınız en büyük hata hükümet ve devlet kelimelerini karıştırmanızdır.
 
Sonra neden Türk oyun sektörü gelişmiyor neden oyun fiyatları artıyor diye ağlamayın.

Zula diğer ülkelerdede yayınlanan ve o ülkelerde oranın milliyetçiliğini yapan, Çanakkale ile ilgili videosunda kendi markasının reklamını özellikle yapan çakma milliyetçiliğe sahip CS:GO'dan devşirme bir oyun.
 
Sonra neden Türk oyun sektörü gelişmiyor neden oyun fiyatları artıyor diye ağlamayın.

Kardeşim ne diyorsun sen yukarıdaki mesajımda conarium oyununu beğendiğimi yazdım ona ilaveten Far Cry ve Crysis oyunlarınıda beğenirim.

Film dizi işini bizim insanımızda nedense hiç güzel bulmuyorum o yüzden yerli yapımı film ve dizileri neredeyse hepsini beğenmiyorum diyebilirim ama oyunlarında mesela conarium hoşuma gitti.
 
Zula diğer ülkelerdede yayınlanan ve o ülkelerde oranın milliyetçiliğini yapan, Çanakkale ile ilgili videosunda kendi markasının reklamını özellikle yapan çakma milliyetçiliğe sahip CS:GO'dan devşirme bir oyun.

Zula açan ama CS:GO açamayan bilgisayarlara sahip kişiler için güzel oyundu eğer para göz olmasalardı daha iyi yerlere gelebilirdi.
 

Geri
Yukarı