Arkadaşlar ben Zeiron FX60 almayı düşünüyorum ama bazı kişiler sakın alma demiş, bana 10bin TL'ye PC toplatır mısınız? Oynayacağım oyunlar ETS 2, GTA 5, Forza 4, Mafia 2, PES 2020, bir de birkaç oyun daha. 10.000TL monitör dahil.
Klavye ve mouse için bütçe ne kadar kalıyor?
Klavye ve mouse için bütçe ne kadar kalıyor?
600 olsun kanka
300 300 alırım herhalde değil mi?
Ben Technopat'ta yeniyim kadının 9K-10kya önerdiği toplama varsa linkini atar mısınız?
Bu arada YT de Zeiron FX60 FPS performansı falan izledim Forza 4'te 50 FPS, GTA 5 de 40-50 FPS, Valorant'ta 100-1300 FPS falan alıyor neden önermiyor kimse hazır sistem?
Ben profile bakmıyorum abi bu arada 12 bin oldu fiyatım bu şu an kaç lira ve hangi oyunları oynattırır
11.367 lira oluyor çok iyi ama abi orada MediaMarkt falan var onlara güveniyorumda annemler pckolik ve Webdenal'a inanırmı bilmiyorum ve bende biraz şüphe duyuyorum
Klavye ve fare ekleyip bu işi 12bine tamamlarım herhalde
12bin 600 oluyormuş RAM'ı 2'ye katlamayı unutumuşum çok teşekkürler hang, oyunları oynattırır söyleyebilir misiniz?
Klavye ve mouse önerisi için sizi etiketledim hocam.Bilgisayar toplama konusunda pek bir şey bilmiyorum güncel donanımları vs. ama Zeiron'un Turbox gibi kötü olduğunu biliyorum.
İkisi için toplam bütçesi 600 imiş. @293735Klavye ve mouse önerisi için sizi etiketledim hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.