Kızın arkadaşlarını bulmaya çalışsan. Hangi okula gidiyormuş ya da okula gidiyor muymuş orası da var. Bilmiyorum sadece dediğim gibi sosyal medya veya telefon hariç bunlarla muhatap olma.
Arkadaşının babasıyla konuşun, illa yardımcı olur. Böyle magandalar cezayı hak ediyor.
Umarım hak ettiklerinden fazlasını alırlar.
Yaşları küçük olduğu için muhtemelen ceza almazlar ama en azından aileleri karakola çağrılsa onlara yeter.
Bu konuyu açana kadar direkt polise gitsen ağzı burnu kırılırcasına bi' etki yapar zaten.
Biraz cahil bir kesim sanırım bu olayları devamlı hortlatıyorlarsa, kapanmış olaya rağmen hala bir kin varsa başka bir açıklaması olamaz. Sen yine fitnessa devam et, ama bu olayı polise bırak. Tek başına halledebileceğin bir olay olmaktan çoktan çıkmış.
Doğru söylüyorsun, sıkıldım artık her dışarı çıktığımda çocuklar beni bulucaklar mı diye endişelenmekten veya yanımdan her motor geçtiğinde onlar mı diye bakmaktan.
Polise gideceğim sanırım.
Babam bu durumu bilmiyor söylemedim hala...
Olayı resmileştirmek zorunda değilsin. Arkadaşının polis babası yanına birkaç arkadaşını alıp bu elemanlar sizi takip ederken bunları kenara çekip kulaklarını çekse altlarına bırakırlar zaten. Ondan sonra bir daha yoluna çıkmazlar.Doğru söylüyorsun, sıkıldım artık her dışarı çıktığımda çocuklar beni bulucaklar mı diye endişelenmekten veya yanımdan her motor geçtiğinde onlar mı diye bakmaktan.
Polise gideceğim sanırım.
Babam bu durumu bilmiyor söylemedim hala...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.