Zorbalığa uğruyorum

Selam forum, bugün size biraz açık konuşacağım. Belki fazla. 6 yıldır zorbalığa uğruyorum. Kadın olsun erkek olsun ortaokul olsun lise olsun yıllardır zorbalık görüyor ve dışlanıyorum. Liseye geçtiğimde kurtulduğumu düşünmüştüm ancak gene bir şey değişmedi. Okuldaki disipline kadar gittim ancak bugüne kadar onlardan öğrendiğim tek şey hiçbir şey yapmadıkları oldu. Bir uyarıyı bile fazla gördüler. Okuldan nakil yaptırmayı düşünüyorum ancak oturduğum ilçenin en kötü Anadolu lisesinde okuyorum. Bölüm için okuyorum yoksa okul meslek lisesinden daha kötü. Ne yapacağımı bilmiyorum. Çoğu ders içinde arkamdan kağıt fırlatıyorlar ve maymun gibi hareketler yapıyorlar. Kadınlara vuramıyorum çünkü dokunsam kendimi adliye önünde bulurum kendimi. Lütfn yardım edin.

Zorbalığa karşı gelmek için kavga etmen lazım tavsiye etmem ama uyarına rağmen devam ediyorsa zorbaladığı anda çak bir tane. Ben öyle yaptım.
 
Yaptıklarına karşılık vermeyip sessiz kalırsan biteceğini sanma, aksine daha da dozajını artırabilirler. Sözlü dalaş bile olsa karşılığını ver, onlar ne yapıyorsa sen de onlara aynısını yap. Ha bir de olur da sıkıntı çekecek olursun, bir dövüş sporuna başla da için rahat olsun.
 
Sen dayak yemekten korkuyorsun. Dayak yemeyi göze al, olmadık bir zamanda saldır. Adil dövüş sadece dayak yiyenin umurundadır. İnan bana dayak yesen de, dövsen de daha iyi hissedeceksin ve iki durumda da o zorbalar sana bulaşırken iki kez düşünecek.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı