Kaç yaşındasın? Lise ortamı sanırım.
15 yaşındayım 9.sınıf
Kaç yaşındasın? Lise ortamı sanırım.
15 yaşındayım 9.sınıf
15 yaşındayım 9.sınıf
Aynen. İlk Fight Club izlesin hatta motive eder...Dövüş kursuna git kardeşim yoksa 4 yıl zorbalanmaya devam edeceksin
Gay dışında ağır sözler de söylemiyorlarsa çok takma kafaya bir yerden sonra illaki bir yerden sonra bırakırlar. Kızlar söylüyorsa müdüre şikayet et, erkekler söylüyorsa kafa tut. Yani kaba kuvvet çözüm değil biliyorum ama yapacak bir şey yok anlamıyorlarsa kafa tut. Kafa tutamam diyorsan onları da şikayet et gitsin.
Aynen. İlk Fight Club izlesin hatta motive eder...
Gay dışında ağır sözler de söylemiyorlarsa çok takma kafaya bir yerden sonra illaki bir yerden sonra bırakırlar. Kızlar söylüyorsa müdüre şikayet et, erkekler söylüyorsa kafa tut. Yani kaba kuvvet çözüm değil biliyorum ama yapacak bir şey yok anlamıyorlarsa kafa tut. Kafa tutamam diyorsan onları da şikayet et gitsin.
Aynen. İlk fight club izlesin hatta motive eder...
Dövüş kursuna git kardeşim yoksa 4 yıl zorbalanmaya devam edeceksin.
Sevdiğim kız demeseydi benim için bir sıkıntı yoktu gerektikleri cevabı veriyordum.
Ama sevdiğim kız deyince bir şeyde diyemedim çok koydu yani.
Yaz ayında spora başlayacağım.
Herkes dövüş kursuna mı gidiyor? Tamam özgüveni arttırır da "yoksa 4 yıl zorbalanmaya devam edeceksin" cümlesi ne kadar doğru? Siz karar verin.Aynen dostum gidip annesine ağlasın dalga geçiyorlar diye :d
Kötü olmuş. Kafanı dağıtmaya bak, doğru kişiyi sevmemişim diye düşünebilirsin.Sevdiğim kız demeseydi benim için bir sıkıntı yoktu gerektikleri cevabı veriyordum.
Ama sevdiğim kız deyince bir şeyde diyemedim çok koydu yani.
Herkes dövüş kursuna mı gidiyor? Tamam özgüveni arttırır da "yoksa 4 yıl zorbalanmaya devam edeceksin" cümlesi ne kadar doğru? Siz karar verin.
Kötü olmuş. Kafanı dağıtmaya bak, doğru kişiyi sevmemişim diye düşünebilirsin.
Spor kastan çok işe yaramaz kasda adam dövmeye yaramaz dövüş öğrenmek daha öne atar.
Devamı gelecekse gayet güzel. Zaten biraz vücut koyarsan ve dövüşmeyi öğrenirsen zorbalanma potansiyelin de düşer. Umarım kısa süreli bir düşünce yada hayalden ibaret olmaz.Öyle yapacağım bana karşı saygı duymayan insanlara saygı duymuycam böyle düşünüyorum.
Genelde zaten dalga geçenler arkalarına güvenen zarganaların teki ama kickbox a da başlamayı düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.