Zotac Markası nasıldır?

@Oriente kusura bakma dostum ama ısıtıp ısıtıp önüne koyma muhabbeti var ya aynen öyle oldu bu iş. :) Sen diyorsun ki AMD ile Sapphire'nin bir bağı yok. Zaten bunu diyerek konu hakkında bilgi seviyeni ispatladın. :)
 
Gene palit örneğini vermek istiyorum ben :D

Palit GTX 980 Ti Super JetStream 6 GB Review

İlk yorum : Finally! The Palit GTX 980 Ti SuperJetstream is the first GTX 980 Ti that can follow in the footsteps of the quiet GTX 780 Ti / GTX 980 cards we've seen in the past.

Son yorum: I installed the Palit GTX 980 Ti Super JetStream into my own system half an hour ago.

Inno 3d, Asus, Msi, Gigabyte , Evga, Zotac gibi markaların hepsi palitten daha fazla tanınan markalar ama gel gör palit döktürmüş. Aynı şey Zotac ve Sapphire için de geçerli. Modeli araştırın başka sitelerden sonra karar verin. Millet psu tier listesinden haberi yok gidip dandik Corsair cx, vs takıyorlar makinaya high power, cougar almak varken. Markaya takılmayın lütfen. Zotac gayet başarılı bir firma. Linustech 7 kişiye oyun oynatan tek bilgisayarında r9 nanolarını visiontek markası olarak kullandı. Fiyatları aynıdır zaten amazonda ama adamlar sapphire, asus, msi tercih etmemişler. Bizim forum biri öyle dedi diye diziyor eleştirileri. Techpowerup, eteknix gibi sitelere de bakıp kararlarınızı öyle verin model olarak.
 
@I'mScatman :D Dur bakalım bu başlıkta kim ne kadar sallayacak. Sabırla bekliyorum. :)

Yani hakikaten anlamak güç. Sapphire değişim de yapıyor neden bu gıcıklık anlamadım ki. Recep baltaş beğenmedi tamam ee dışarıdakiler fury alırken sapphire alıyor ama ne yapıcaz o zaman? Asus, Msi çok iyi , harika , 10 numara diyorsunuz da asus ve msi ısınıyor memnun değilim diyenlerde var direkt uzun süreli kullanım hemde sadece test için değil. Markaya bakarsan frisby cougar yazıyor güç kaynağında ama cougarı türkiye de frisby satıyor gidip adam frisby sanacak almayacak güzelim psu yu :D Sürekli aynı örnekleri veriyorum ben de arada idare edin :D
 
:) Harbiden bizim insanımızı anlamak güç. :) Doğrusunu, en iyisini, gözüne sokuyorsun, adam duyduğundan, söylentilerden geri kalmıyor. :) İlla ben şunu yapacam risk edemem diyor, hoca ortada risk oluşturacak bir durum yok ki. :) Bizim kutuplaşmış insanımız bu firmaları çok küçük bir şey sanıyor galiba, birisi bu arkadaşlara, bu firmaların milyar dolarlar ile oynadıklarını hata yaparlarsa kendi iplerini çekeceklerini anlatsın. :)
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı