Audi vs Bmw vs Mercedes

Audi vs Bmw vs Mercedes


  • Oy verenlerin toplamı
    114
BMW Üretim kalitesinde her zaman başı çeker. Mercedes günümüzde eski namını taşımak yerine BMW'ye özenip sportifleşmeye çalışıyor. Mercedes Alman üreticilerinde gerçek arazi aracının en iyisini yapar. BMW Sportiflik konusunda rakipsizdir. Audi'nin hala oturmuş bir tasarım yüzü yok. BMW'nin "Adolf Hitler Bıyığı" veya "Çift Böbrek" Tasarım dili ile logosuz bir araçta olsa onun BMW Olduğunu anlarsınız. Audi ise şehir araçlarında öne çıkan bir marka olmaya başladı. Dünya genelinde tasarım dili en iyi oturmuş marka ise Alfa Romeo'dur. Eğer çok paranız varsa Mercedes tercih edersiniz :) Adrenalin düşkünüyseniz BMW Tercih edersiniz. Sürüş keyfi için Audi tercih edebilirsiniz. Audi günümüzde VW'e bağlı olduğu için dünya genelinde premium markalar sıralamasında önde değil.
 
Ben bmw ve audinin tasarımını beğeniyorum.Mercedesin tasarımı hoşuma gitmiyor.Ayrıca logosu olmayan bir audiyide anlayabilirsiniz.Özellie led farlarından
 

Dosya Ekleri

  • unnamed-3.jpg
    unnamed-3.jpg
    6,5 KB · Görüntüleme: 489
Yok dostum anlatmak istediğim o değildi. Örnek veriyorum ; 1980 BMW 3 Serisini logosuz tanırsınız ama 1980 Model bir Audi'yi tanıyamazsınız. BMW Bunu Alman markalarında en güçlü elinde tutan firma. Klasik bir arka sütun çizgisi de mevcut BMW'de. Mercedes oturttu ama Audi bu konuda eli hiç güçlü değil. Son 2 seridir Audi bir tasarım tutturmaya çalışıyor ama yine bozacak gibi. Dünya genelinde eli en güçlü firma ise Alfa Romeo.
 
günümüzde her markanın spor ve konforlu araçları bulunmaktadır. Ancak bmw spora daha yakın, mercedes konfora yakındır. Audi ise sporun konforla buluştuğu markadır ancak bmw kadar sportif mercedes kadar konforlu değildir. Tasarım modernleşmeyi, albeniyi, cazibeyi gerektirir, gelenekçilik ise bambaşka bir şeydir :D
 
Mercedes tabi ki. Hitler'in arabası. Şu anda Mercedes kullanıyoruz. Bir daha araba alsak yine Mercedes alırız.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Alman markalarının en eliti şuanda Mercedes. Sportiflik konusunda 2 markada BMW'nin gövde dengesi ve motorlarına yaklaşamaz bile. Audi ise model gamıyla öne çıkan bir marka. Audi'nin motorları BMW Kadar güçlü değil. Gövdesi Mercedes kadar kaliteli değil. Audi'nin teknolojileri de Audi'yi Audi yapan etkenlerden. Tabi ki Quattro seçeneği de buna etkin. Karda Quattro rakip tanımaz.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı