Çözüm YouTube'un AdBlock Uyarısı Nasıl Engellenir?

  • Konuyu başlatan DTB
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 56
  • Görüntüleme 10B
Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Chromium tabanlı browserlarda YouTube artık bu uyarıyı vermeye başladı. Çözümünü anlatacağım.

Eki Görüntüle 1982340

Ben daha önce Brave yerine Firefox kullanıyordum fakat yavaşlığından dolayı Brave + uBlock Origin kullanma kararı aldım. Eskiden Firefox kullandığımda bu tarz saçma sapan uyarılar gelmiyordu. Büyük ihtimalle YouTube Google'ın ve Chromium'un sahibi olduğundan kafasına göre istediğin yapabiliyorlar. YouTube zaten şu aralar açgözlükten yıkılıyor. Bir gün Google'ın YouTube'un da battığını görürüz umarım. Şu anlık Firefox + uBlock Origin kullanmanızı tavsiye ediyorum.


Merhaba konuyla alakasız olacak ama, burada crackler vs. gibi yasal olmayan şeyler konuşulmuyor ama herkes reklam engelleyici öneriyor birbirine editörler bunada bir yasaklama alalım hocam.
 
Hocam forumda biri bir konuda UBlock için çözüm vermişti hala kullanarak engellenmesi için, bulursam atarım.
 
Papara gibi hizmetlerle aylık 15-20 TL ye geliyor. Yani çok para değil bence. iOS da bile zor ama istesem 15.4 yüklü jailbreak yapıp modifiyemi uygulama ile veya iOS safari eklentileri ile YouTube u ücretsiz kullanırım ama uğraşmaya değmez. Hem de diğer platformların sürekli yaptığı zam yüksek fiyatlara göre bence masum kalıyor. Hatta her ay teşekkür ettiğim ve katıldığım kanallar bile var.
Ama kendi adıma konuşayayım bazı platformlar cidden kaşınıyor. Mesela spor maç izlemek istediğinizde 88 tane platformlarda var ayrı ayrı maçlar ayrı ayrı platformlarda yayınlanıyor. Şahsen yalan yok iptv ile tüm maç platformları tek bir yerde hatta tüm platformlarda olan film vs vs vs tek bir yerde. Hadi film için 1-3 ayda bir platform değiştiririz ama maç için ciddi masraf yapılması gerekiyor.
Acun kaçak vs diye ağlamaya devam etsin. :)
 
Yav birader hem paralı olan bir şeyi ücretsiz kullanmaya çalışıyorsunuz hem de adamlar bunu engellediğinde tantana yapıyorsunuz. Ya adam gibi para verip kullanın ya da engel yediğinizde ağlamayın. Sorsak korsan oyun karşıtı olursunuz bilmelisiniz ki bununda bir farkı yok.

Aynen öyle hocam sonuna kadar katılıyorum. 👍 alın parayla kullanın.
 
Papara gibi hizmetlerle aylık 15-20 TL'ye geliyor. Yani çok para değil bence. iOS da bile zor ama istesem 15.4 yüklü Jailbreak yapıp modifiyemi uygulama ile veya iOS Safari eklentileri ile YouTube'u ücretsiz kullanırım ama uğraşmaya değmez. Hem de diğer platformların sürekli yaptığı zam yüksek fiyatlara göre bence masum kalıyor. Hatta her ay teşekkür ettiğim ve katıldığım kanallar bile var.
Ama kendi adıma konuşayayım bazı platformlar cidden kaşınıyor. Mesela spor maç izlemek istediğinizde 88 tane platformlarda var ayrı ayrı maçlar ayrı ayrı platformlarda yayınlanıyor. Şahsen yalan yok IPTV ile tüm maç platformları tek bir yerde hatta tüm platformlarda olan film vs. Tek bir yerde. Hadi film için 1-3 ayda bir platform değiştiririz ama maç için ciddi masraf yapılması gerekiyor.
Acun kaçak vs diye ağlamaya devam etsin. :)

Yine haklı bir yorum daha hepsi tek platform da olsa alalım okey ama şu an sadece Digitürk.
 
Yav birader hem paralı olan bir şeyi ücretsiz kullanmaya çalışıyorsunuz hem de adamlar bunu engellediğinde tantana yapıyorsunuz. Ya adam gibi para verip kullanın ya da engel yediğinizde ağlamayın. Sorsak korsan oyun karşıtı olursunuz bilmelisiniz ki bununda bir farkı yok.

Çok fark var. Sana inat YouTube'u reklamsız kullanmak gerek.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı