750 TL MSI GTX 980 Dolandırıcılığı

aynı durum benim başımada geldi, paraya yatırdığım hesaptan şahsın açık kimliğine ulaştım , daha sonra polislerin kullandığı sistemden şahsın adresi ailesi hakkında herşeyi çıkardım savcılığa gittim şikayetçi oldum , adam yusuf yusuf geri aradı şikayeti geri çek diye parayı yatırdı ama ben şikayeti geri çekmedim . biraz uğraşırsan ve tanıdıkların varsa kolaylıkla halledebilirsin
 
Ailenden saklamana gerek yok. Sonuçta senin bir yanlışın yok.

Ben de bir babayım ve evladım var. Her anne baba evladına destek olur. Merak etme. :) Ayrıca ailenin desteği ile süreci her anlamda daha kolay atlatırsınız.
 
Hakkını ara kardeşim. Git suç duyurusu yap. Madem ki sen çalışarak kazanmışsın. Hakkını yedirir ve susarsan böyleleri çoğalmaya başlayacak. Başka böyle başına gelen varsa hakkını arasın.
 
Kardeşim Öncelikle geçmiş olsun eğer transferi yaptığın banka izin veriyorsa bankanı arayıp (kart sahibinin araması lazım) paraya bloke koydurtabilirsin. eğer bankan izin veriyorsa durumu açıkla dolandırıldım de savcılığa başvuruda bulunucam ters ibraz yada parayı dondurabiliyormusunuz diye sor.
İnşallah paranı geri alırsın
 
750 TL ye degtx 980 olmaz yani. Geçmiş olsun kardeşim. Getsiz alışveriş yapmayın sahibinden.com dan.
 
GET de kullanılmasını tavsiye etmiyorum. Sebebi ise tamamen güvensiz olması. Satıcıyı zerre kadar korumaması. Alıcı kısmında da sıkıntılar olabiliyor. O yüzden en iyisi yüz yüze. Al gülüm ver gülüm.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı