Anasayfa Makale EMUI 10 Güncellemesi Alacak Huawei Telefonlar

EMUI 10 Güncellemesi Alacak Huawei Telefonlar

EMUI 10 güncellemesi alacak Huawei telefonlar

EMUI 10 güncellemesi alacak Huawei telefonlar listesi paylaşıldı.

Huawei, yeni arayüz sistemini 9-11 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek olan Geliştirici Konferansı sırasında tanıtacağını duyurmuştu. Yaşanan bu gelişmeyle beraber EMUI 10 güncellemesi alacak Huawei telefonlar listesi de netlik kazanmıştı.

Huawei geçtiğimiz Haziran ayında resmi Twitter hesabı üzerinden yanlışlıkla Android Q / EMUI 10 güncellemesi alacak modellerin tam listesini yayınlamıştı. Yaşanan bu gelişmeden sonra yapılan yanlışlık kısa süre içerisinde Huawei yetkilileri tarafından fark edilse de, Android Q güncellemesi alacak bazı modeller belli olmuştu.

Huawei tarafından yanlışlıkla paylaşılan güncelleme listene baktığımızda, bizleri son yılların amiral gemisi modelleri ve bazı popüler orta segment telefonlar karşılıyor. Bu doğrultuda ilk etapta 17 farklı model için yeni arayüz güncellemesini verecek olan Huawei, bahsi geçen bu güncellemeyi 2020 yılının başına doğru yayınlamayı planlıyor.

EMUI 10 Güncellemesi Alacak Huawei Telefonlar

Huawei EMUI 10 güncellemesi

EMUI 10 Güncellemesi İle Bizleri Neler Bekliyor?

 

Son paylaşılan raporlara göre, Huawei’nin EMUI 10 güncellemesinde tasarımdan daha çok kullanıcı deneyimine odaklanacağını görmekteyiz. Görünüm olarak EMUI 9.1 arayüzüyle neredeyse birebir aynı görünüme sahip olan yeni arayüz güncellemesinde, kamera ve hava durumu gibi uygulamaların arayüz tasarımında bir takım değişikliklere gidilecek.

Bunun yanı sıra uygulama simgelerini değiştiren Huawei, aynı zamanda kullanıcılarına yeni duvar kağıtlarını da sunacak.

İlginizi Çekebilir: Samsung Galaxy Note 10, Geekbench Testinde Ortaya Çıktı