Foruma Siyaset Başlığı Neden Açılmalı?

Söylediklerin de haklısın ama cidden artık insanı bunaltıyor bu siyaset mevzusu. Tam aksine ekran kartımını konuşmak istiyorum, işlemcilerin performansını konuşmak istiyorum. Sizin bahsettiğiniz
Şeyleri tartışacak binlerce merci var. Twitter'i, Facebook'u, Ekşisözlüğü bu siyaset mevzusu yüzünden bıraktım.
Evde ki televizyonu bozulanın bile bir şekilde konuyu politikaya bağlaması kimseye bir yarar sağlamıyor. Bence açılmamalı.
 
Burada geçecek tartışmaları tipleyeyim.

1- Aşırı sağcılar vs aşırı solcular
2- Bitmek bilmeyen vergi, kur yakınmaları
3- İdeolojisine toz kondurmayan kişilerle 20 sayfa tartışma
4- Bilgisi olmadan yazıp milleti delirtenler

Genel olarak dediğiniz birinin ideolojisine ters düşüyorsa sizi dinleyip anlamak yerine "ideolojimi korurum, laf atanı çeker vururum, şakam yok sözümde dururum, bize görünmeyen sevdalı derler." şeklinde ilerliyorlar.

Hepsinin sonucu konunun kilitlenmesi oluyor, Türkiye'de sağlıklı bir siyaset tartışma ortamı olabileceğini zannetmiyorum, öyle bir tartışma kültürü yok çünkü.
Osmanlı sevicileri de eklenebilir.
 
En basit LGBT konusunda bile konu kitlendiyse, onda daha 2 sayfadan kilit vurulur. Kaoscu tayfa için de mükemmel tayfa. Benim için tek artısı radikalları gözardı etme listesi görevi görmesi olacak.
Ne yazık ki. O konu bile seviyeli bir şekilde tartıştığımız halde kilit yedi.
İdeolojilerine bir şey söyletmeyenler, "çomar" denebilecek kadar bir ideolojiye bağlı olanlar, Osmanlı sevdalıları, okulda öğrendiğiyle ve çevresinde duyduğuyla konuşanlar var. Bu tipler ile bir arpa boyu bile yol alamayız. Bu yüzden açılmamalı. @Rashmore güzel bir şekilde anlatmış zaten.
 
Konu açılıp açılmaması değil, bazıları bu tip konularda devlet adamlarını linçleyerek forumu saygısız bir hale getirebilir.
 
Aşırı sağcılar vs aşırı solcular.

Ülkenin ayak bağları.

Bitmek bilmeyen vergi, kur yakınmaları.

Bilinç olmadıktan sonra nafile.

İdeolojisine toz kondurmayan kişilerle 20 sayfa tartışma

Dün az kalsın biri beni siyaset olmayan konuda LGBT bireyi çıkarıyordu 🤣 🤣
Tartışamayan arkadaşlarla bırak konu ilerlemesi, konu bile onaylanmaz.

Bilgisi olmadan yazıp milleti delirtenler.

Doğru söze ne denir ki.
 
Eğer "Siyaset" başlığı açılırsa burası Donanım Haber'e döner benden söylemesi.
Siyaset kavgaları izlemek DH'de ayrı bir güzel. Düşüncelerimi yazan ve aktaran siyaset forumu 🤣 Ek olarak öne çıkan ve fazla oy almışlarda kudurtuyor o malum kişileri. Aman tanrım kim bu kadar destek veren, yandık bittik biz.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı