Bittiğini kim söylüyor? Siyaset adamların en çok takip ettiği forum sitesiEğer donanım haber forum gibi bitmek istiyorsak açılabilir.
Bittiğini kim söylüyor? Siyaset adamların en çok takip ettiği forum sitesiEğer donanım haber forum gibi bitmek istiyorsak açılabilir.
Bittiğini kim söylüyor? Siyaset adamların en çok takip ettiği forum sitesieskiden teknoloji bilginin yer aldığı siteydi ama yine de teknoloji eskisi gibi olmasa yine farklı türde aktifliğini sürdüren forum sitesi.
Onlarda teknoloji ile alakası olanlar çekiliyor veya ters düşünce bilgi birimleri uzaklaşıyor. Bir de eskiden çok çeşit site yoktu ve insanlar farklı bir yer aramakta.Bir konu vardı. Ziyâret sayısı giderek düşüyordu. Inceleyin derim.
Zaten medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar(!)Medeni bir tartışma zor. Sonu kötü olur. Bence açılmamalı.
SDN'de düzgün üyeler mi vardı? Ben buraya yazarken on kere düşünüyorum, bence seviyeli olmazsa felsefe bölümü gibi kitler adminler.Siyaset başlığının açılması SDN'yi oldukça kötü etkilemişti diye hatırlıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.