Foruma Siyaset Başlığı Neden Açılmalı?

Siyaset özellikle günümüz Türkiyesinde insanları birbirine düşürüyor kavga etmelerine neden oluyor. Bu yüzden açılmasın.

Zaten arada bir konular ister istemez oraya gidiyor orda bile fazlasıyla tartışma yaşanıyor dahasına gerek yok.

Son bir sebep kanser olmak istemiyorum.😂

İlgisi ve bilgisi olan yapsın.
İlgisi ve bilgisi olması için siyasetin yapılan yerlerde bulunması gerekli. Bunları görsünler ve bilsinler ki ne yaşadıklarını iyi bilsinler. Babasının konuşmasıyla ve başka bir şey bilmeyip, babası nereye oy veriyorsa oraya oy veren ilgilenmeyen gençler de var. Bilseler böyle durum da olmayız(Akrabam da çok var, öyle bir şey mi vardı diyor). Hem siyaset takip etmez hem ailesinin verdiği yeri öven insanlarımız var, çok cahiller var çok...

İlgisi ve bilgisi olması için siyasetin yapılan yerlerde bulunması gerekli. Bunları görsünler ve bilsinler ki ne yaşadıklarını iyi bilsinler. Babası konuşmasıyla ve başka bir şey bilmeyip babası nereye veriyorsa oraya veren ilgilenmeyen gençler de var. Bilseler böyle durum da olmayız.
Sağı da solu da düşünemediği için etraftan haberdar olsunlar yeter. Detaya girmesin herkes. Günümüz gençleri pek bir sıkıntılı bu konuda.

Sağı da solu da düşünemediği için etraftan haberdar olsunlar yeter. Detaya girmesin herkes. Günümüz gençleri pek bir sıkıntılı bu konuda.
Ben sağ sol ilgilendirmez, günümüzde ne yaşıyorsam o ilgilendirir beni. Baktım böyle olmadığını ve mutlu olmadığımı görüp fikirlerimi geleceğe göre değişim gösteriyorum. Bir zamanlar ben de malum taraftardaydım, nedeni araştırmayıp etrafımda A partiyi konuşan olunca ilk oy vermemle araştırmadan verdiğimdi.

@Primearc Uslu demek yerine, sana eğitim ve kuralları olan hayatı öğretiyor. Öyle boş boş soytarı dediğimiz gibiler gibi olmak istiyorsan, kuralların olmadığı ve senin düşüncede özgür dediğin yerlere gidebilirsin.
Siyaset dediğiniz şey ülkelerin kaderini değiştiriyor. İnsanlar oy vererek ülkenin kaderini belirliyorlar. Boş bir konu değil bu. Zamanı geldi mi yapılacak ve insanların oy verdiği partiyi sorgulaması gerekiyor. Evet Technopat uslu bir forum. Her attığım mesajı atmadan önce not defterime kaydediyorum silinecek diye.

Özgür dediğiniz ortamlar ise gerçekten insana lazım olabiliyor. Çok farklı konulara çok farklı bakış açılarıyla bakan insanları görüyorsunuz. Bunları pis veya boş diyerek ötelemek yerine bazılarını inceleyerek dünyada neler olup bittiğini görmek gerekebiliyor ve insanı kendine getiriyor. Umarım bahsettiğim yerleri anlayabilmişsinizdir.

Ben sağ sol ilgilendirmez, günümüzde ne yaşıyorsam o ilgilendirir beni. Baktım böyle olmadığını ve mutlu olmadığımı görüp fikirlerimi geleceğe göre değişim gösteriyorum. Bir zamanlar ben de malum taraftardaydım, nedeni araştırmayıp etrafımda A partiyi konuşan olunca ilk oy vermemle araştırmadan verdiğimdi.

Haklısın o kısımda, araştırmaktan zarar gelmez. Böyle topluluk önünde tartışmak genelde yapıcı değil yıpratıcı oluyor. Adama ben a görüşünü savunuyorum dediğimde sen yobazsın ondandır diyor, ben b düşüncesine sahibim dediğinde sen İzmir'de mi oturuyorsun diyor. Böyle enteresan işte.

O başlık altında ban da kaldırılırsa destekliyorum. :D

Yalnız baştan söyleyeyim, alırım çekirdeğimi ekran başında kavga izlerim. Kavgaya girişip ertesi hafta evimden alınmak istemem. :D

tumblr_pntdu9zU5m1tfv6ws_540.jpg

Hocam konu açılır açılmaz o değilde asıl konu düşünceniz. Kusura bakmayın ama çok saçma düşünüyorsunuz. Ülkede zaten gençler gereğinden çok çok fazla siyaset konuşuyor. Özellikle lise çağlarında. Ya çocuk daha bunlar 15-18 yaş arası. Gençlerimiz okulunda araştırmalar yapmalı, boş zamanlarında gezmeli, tozmalı, "tiktok çekmeli". Saçma sapan şeylere kafa yormamalı. Asıl bizim gençlerimiz siyasete çok fazla karıştığı için gelişemiyoruz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı