Foruma siyaset başlığı açılmalı

Başlıkta okuduğunuz gibi.
Ahlak çerçevesinin dışına çıkmadan. İktidara ya da başka partilere sövmeden.
Siyaset adı altında başlık açılmalı. Sizin görüşleriniz neler?

1615643421616.png

Açılan başlık ertesi gün buna döner.

Ülkenin anası ağlatılırken sessiz durup, bu forumun amacı teknoloji, siyasetle işi olmaz demek kimseye yakışmaz. Siyaset başlığı açılmalıdır diye düşünüyorum.

Olay buranın teknoloji forumu olması değil. Bir açılsa siyaset kategorisi herkes birbirine girecek, kavgalar çıkacak 4-5 sayfa sonra da konu kilitlenecek.

İnsanları siyasi görüşüne göre yargılayacak insanları saymıyorum bile. Bu ülkede siyaset yapmak ne zaman bir şey değiştirdi ki?

Atatürk'ü çok çok sevip hakkında gram bilgiye sahip olmayan, malum partiyi öven ve boş insanlar olacağı için siyaset bölümü Technopat'ın kalitesini bence bozar.
Şunu ekleyeyim: Atatürk bir siyaset malzemesi değil, bir fikirdir. Yani Atatürk ile diğer hiçbir siyasi kıyaslanamaz, Atatürk siyaset gibi dar bir başlık altında anlatılamaz.

Şu konunun altına, ya Türksün ya hiç yazsam sence ne olur? Bence siyaset, ırk, din vb. konular kişiye özel kalmalı. Paylaşacak onca şey varken, birbirimizi kırabilecek şeyleri konuşmaya ne gerek ne takatimiz kaldı.

Bazı düşüncelere değil, hepsine saygı duymak zorundasın. Karşısındaki ne düşünüyorsa düşünsün. Sen onu koyun ilan edersin. O seni başka bir şey ilan eder böyle gider.
Bu saygı duymak zorundasın dediğin insanların çoğunluğu Atatürk'ü sevmeyen ona hakaret eden insanlar. Ben bu koyunlara bugün saygı duyarsam yarın atama karşı saygımı yitiririm. Sen biraz da bu açıdan bak.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı