Benimle aynı rüyayı gören kız kim?

basganmemduh

Decapat
Katılım
26 Ocak 2021
Mesajlar
464
Bu sabah bir rüya gördüm ve rüyalarımızda gördüğümüz insanların gerçekte var olan insanlar olabileceği kanısındayım yani aynı rüyayı bu sabah bir kızın da rüyasında beni görmüş olma ihtimali var diye düşündüm.
Kısaca rüyamdan bahsedersem, bir kıyafet mağazasındaydık kadın erkek reyonu karışıktı sanırım çaprazdaki askılardan ikimizde kıyafet bakıyorduk. Mağazada ikimizden başka kimse yok gibiydi. Arada bir iki amca gelip gitti sana bir şeyler sordu o kadar. Ben bu kıyafet nasıl sizce diye muhabbet açıyordum ve sen de çok pozitif bir şekilde karşılık verip muhabbet başlıyordu. İlk görüşte aşktı resmen. Hissettiklerim o kadar saf şeylerdi ki gerçek hayatta karşılaşamayacağım türdendi. Saf kusursuz aşk denilen şey buydu. Hislerin karşılıklı olduğunu hissedebiliyordum. Gerçek hayatta hiç olmadığım kadar mutlu ve huzurlu etmişti karşımdaki kişi beni.

Bu kişi kimse beni bulsun dalga geçmiyorum.
 
Zihin insan sureti üretemiyor evet. Hayatında daha önce yolda, orada, burada rastgele gördüğün ve unuttuğun kişileri rüyanda görebilirsin. Ayrıca rüyalarda yaşanan duygular gerçekten saftır ve çok etkilidir. Ancak ortak rüya diye bir şey yok. Rüya tamamen senin zihinsel ürünün. Başka kimse ile alakası yok.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı