Orijinal oyun mu korsan mı?

Paran varsa bir de indirim varsa alırsın ama paran yoksa ya da oyun aşırı derecede pahalıysa korsan oynarsın. Orijinal iyidir. Ben Just Cause 2'yi korsan oynamıştım, FPS az gözüküyordu. Ama Steam'dan indirimler ile beraber 2,95 ₺'ye almıştım, ultrada 60 FPS verdi. Orijinali daha performanslı çalışıyor.
 
Şahsen oyun alacaksam önce korsan indirir oyunu denerim. Seversem dosyalarını Steam'e atarım. Dosya bütünlüğünü kontrol ederken zaten cracki siliyor. Ama görülen ilk indirme tuşuna basılırsa geçmiş olsun.
 
Korsanı indirdiğiniz yere bağlı. Bazıları temiz olabiliyor. Bu riske hiç girmeye değmez.
Hangi site temiz hangi site değil biliyorsanız, sağlam bir AV'niz varsa, VirusTotal kullanmayı da biliyorsanız o riski baya azaltmış oluyorsunuz.
Abi kusura bakmayın, her şeye para var ama oyun almaya gelince yok. Belki küçük yaşta normal karşılanabilir ama koskoca insanlar korsan candır falan yazıyor ya...
Ne alaka? Ben 12 yaşındayım. Param yok ve ailemi ikna edemiyorum [(bu kadar katı olmakta haklı olduklarını düşünüyorum ama madem böyleler korsan oyundan virüs (not : korsandan 1 kere virüs yedim o günden sonra hala korsan indiriiyorum ama daha dikkatliyim.) yiyince yüklenmesinler bana)].
 
Mümkünse orijinal alınmalı ancak parası olmayan oyuncu ne yapsın korsan indirecek buna bir şey diyemem ama parası olupta korsan oynayanlar var.
 
Orijinal almanız daha iyi olur. Oyunu yapanların karşılığını vermek çok daha mantıklı. Eğer oyun çok pahalı bir oyunsa ortak hesaplar oluyor ondan alabilirsin. Türkiye şartlarında orijinal oyun almakta zor. Cidden zor bir soru. :D
 
oyunindirvip.club'ı tavsiye etmem virüs bulaşma ihtimali azdır ama kendini kanıtlamış bir site değildir. clup-saglamindir dediğiniz de "saglamindir-net" isimli site sanırım. O site ise kendini kanıtlamış bir sitedir. Virüs riski vardır ama dikkatli olursanız çok kolay aşabilirsiniz.
Ben o olayı çok yaşadım. Güvenilirin bile zararı var. Kumar gibi düşünün, riske asla girmemeye tercih ederim. Tabii güvenilir ama ne kadar güvelinir belli olmaz.
Güvenilirin zararı dikkatsiz olanlara var.
 

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı