Bir insanın sırf Arap olduğu için dayak yemesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Umarım bu olayı bahane edip tüm türklere ıkrçı denilmez. Başka bir şey istemiyorum.

Hocam iyi yönünden bakarsak türkler ırkçı başka milletlerden gelenleri dövüyorlar falan deseler belki korkarlar afganlar falan gelmez.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi bu çocuk kime tecavüz etmiş, örnek arıyorsanız okulumdan bile örnek verebilirim. Suriye'li bir arkadaşım vardı ama kötü huyları yoktu, ırk ile yargılamak çok acınası.

Ya bırakın bu boş hümanist tavırları ya.
Millet gitsin bunlar diye bakıyor tuzu kurular da gelmiş duygu sömürüsü ajitasyon yapıyor. Bırakın kardeşim böyle şeyleri altınızdan donunuz gider böyle yaparsanız.
 
Hocam bugün dışarıya gezmeye çıktık gittiğimiz yer Ankara Keçiören de bir hayvanat bahçesi yarım saat gezdik içeride inanın 2-3 tane Türkçe konuşan kişi gördüm, diğerlerinin hepsi Arapça konuşan Arap-Suriye'li Karma'sı kişilerdi küçük çocukları, kendileri her yere girmişler. Kardeşimin oynayacağı park Suriye'li çocuklarla doluydu. Dışarıya çıktık eve geri dönmek için yolda yine Suriye'li dolu yahu kafayı yedim bu Ülke onların mı bizim mi?
Antalya ve Salda da aynısı. Nargile, çıplak çocuklar(8-16) ve kalabalık görgüsüz aile. Geçende çarşıya çıktım. Bilin bakalım kimler? Suriyeli ve Afganlar. Galiba maaşları yatmış. Adam kuruyemişçiye girip her kutudan 2-3 kilo aldı. Ben hayatımda böyle zenginlik görmedim. Zamanında biz kömür yardımı yaptığımızda zenginsiniz ye vermediler ama karşıdaki Suriyelilere tonlarca kömür geldi. Hatta adam bize satmayı teklif etti, aynısını gıda da yaşadım.
 
Acaba türk olmadığınız için mi arapları bu kadar savunuyorsunuz?
Türküm, adımın yayınlanmasını istemiyorum ama kimliğimi atardım istesem. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım, evet.
Ya bırakın bu boş hümanist tavırları ya.
Millet gitsin bunlar diye bakıyor tuzu kurular da gelmiş duygu sömürüsü ajitasyon yapıyor. Bırakın kardeşim böyle şeyleri altınızdan donunuz gider böyle yaparsanız.
Gitmesin demiyoruz, döve döve mi götüreceğiz "kardeşim"? Donum falan gitmez. Bunların sınırdan alınmaması gerekiyordu sadece, dövülmemeli!
 
Arkadaşlar artık insanlarımızın psikolojisi bozuldu bu ülke de beyin göçü varken ülkemize Suriye'li - Afgan göçüde var nerede akıllı insan var ülkemizi terk ediyorlar. Araplar artık apartmanımıza kadar girdiler komşularımız oldular. Ben bile bazen diyorum şuradan bi' Suriye'li yakalasam da çaksam 2-3 tane diye. Kızmayın ama gerçekten nefret eder oldum burası Suriye mi? Okumak için ya da gezmek için gelen vergisini veren, hakkımızdan çalmayan Araplara sorunum yok ama yok mu şu savaştan kaçtık biz diyen Suriyeliler iki tokat iki tekme yollayacaksın geri ülkesine.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı