İnsanlar beni üzüyor

Denji

Hectopat
Katılım
20 Temmuz 2020
Mesajlar
2.945
Çözümler
2
Yer
Gaziantep
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar, yaklaşık 2 hafta önce çarpışan arabalarda bir şey yaşadım. Oradaki çocuklar onlara çarptığım için bana küfür etti ve aşağıladı. Sırf bu olay yüzünden de tüm gece ağladım ve uyuyamadım. Buna benzer milyon tane olayı hayatımın her yerinde ve her gün yaşıyorum. Mesela şu an bunu yazarken bile annem babam beni dondurma almaya gitmediğim için rencide ediyor. Evimiz 3. katta ve neredeyse 60 basamak merdiven var ve merdivende ışık da yok fakat ben ise karanlıktan çok korkuyorum fakat bunu utandığım için aileme söyleyemiyorum. Annem ise: "Senden çok küçükler her yeri gezip dolaşıyor. Sen ise (çok üzgünüm ama) ** biti gibi, kızlar gibi evdesin ve hiçbir şeye de hevesin yok. Gece gündüz telefonun başındasın, 18 yaşına geldiğinde üniversiteye değil, hemen askere gideceksin!". Evet arkadaşlar, aynen böyle dediler. Fakat anlamıyorlar ki ben teknolojiye hevesliyim ve bunu bildikleri halde desteklemiyorlar. Diğer yabancılardan çok annem babam beni üzüyor ve bu kalbimi çok acıtıyor. Ağlamaktan hışım çıktı. Arkadaşlar bu kez gerçekten iyi değilim ve kötü bir insan olmaktan veya intihar etmekten korkuyorum.
 
Son düzenleme:
Arkadaşlar, yaklaşık 2 hafta önce çarpışan arabalarda bir şey yaşadım. Oradaki çocuklar onlara çarptığım için bana küfür etti ve aşağıladı. Sırf bu olay yüzünden de tüm gece ağladım ve uyuyamadım. Buna benzer milyon tane olayı hayatımın her yerinde ve her gün yaşıyorum. Mesela şu an bunu yazarken bile annem babam beni dondurma almaya gitmediğim için rencide ediyor. Evimiz 3. katta ve neredeyse 60 basamak merdiven var ve merdivende ışık da yok fakat ben ise karanlıktan çok korkuyorum fakat bunu utandığım için aileme söyleyemiyorum. Annem ise: "senden çok küçükler her yeri gezip dolaşıyor. Sen ise (çok üzgünüm ama) ** biti gibi, kızlar gibi evdesin ve hiçbir şeye de hevesin yok. Gece gündüz telefonun başındasın, 18 yaşına geldiğinde üniversiteye değil, hemen askere gideceksin!". Evet arkadaşlar, aynen böyle dediler. Fakat anlamıyorlar ki ben teknolojiye hevesliyim ve bunu bildikleri halde desteklemiyorlar. Diğer yabancılardan çok annem babam beni üzüyor ve bu kalbimi çok acıtıyor. Ağlamaktan hışım çıktı. Arkadaşlar bu kez gerçekten iyi değilim ve kötü bir insan olmaktan veya intihar etmekten korkuyorum.

Ne yazacağımı bilemedim hocam Allah kolaylık versin.
 
bak dostum ben senin yaşında değilim hatta yaşım 13. Sana söyleyeceklerim çok önemli(üstüne alınma ama) senin ailen ve bunun gibi aileler gerçekten kafadan gitmiş insanlar"bence". Sen onların ne dediğini umursama bile sen ne istiyosan onu yap ha bir de boş şeylere de kafanı takma. Anne ve babalar farklı bir tür gibidirler şey gibi biz insan onlar uzaylı onlar bizim gibi düşünemiyor malesef. Sevgiyle kal
 
Arkadaşlar, yaklaşık 2 hafta önce çarpışan arabalarda bir şey yaşadım. Oradaki çocuklar onlara çarptığım için bana küfür etti ve aşağıladı. Sırf bu olay yüzünden de tüm gece ağladım ve uyuyamadım. Buna benzer milyon tane olayı hayatımın her yerinde ve her gün yaşıyorum. Mesela şu an bunu yazarken bile annem babam beni dondurma almaya gitmediğim için rencide ediyor. Evimiz 3. katta ve neredeyse 60 basamak merdiven var ve merdivende ışık da yok fakat ben ise karanlıktan çok korkuyorum fakat bunu utandığım için aileme söyleyemiyorum. Annem ise: "senden çok küçükler her yeri gezip dolaşıyor. Sen ise (çok üzgünüm ama) ** biti gibi, kızlar gibi evdesin ve hiçbir şeye de hevesin yok. Gece gündüz telefonun başındasın, 18 yaşına geldiğinde üniversiteye değil, hemen askere gideceksin!". Evet arkadaşlar, aynen böyle dediler. Fakat anlamıyorlar ki ben teknolojiye hevesliyim ve bunu bildikleri halde desteklemiyorlar. Diğer yabancılardan çok annem babam beni üzüyor ve bu kalbimi çok acıtıyor. Ağlamaktan hışım çıktı. Arkadaşlar çbu kez gerçekten iyi değilim ve kötü bir insan olmaktan korkuyorum.

Ne yazık ki Türkiye de yaşayan sıradan bir gençsin. Seçeneklerini de ancak sen yaratabilirsin. Bana kalırsa kötü bir insan olmaktan değil, yetersiz bir insan olmaktan korkmalısın bence. Sana kötü mü davranıldı. Tamam. Tavrını koy. Ailelerimizin en büyük sorunu bizi öz güvensiz yetiştirmeleri. Biri küfür ettiği vakit uyarmaktansa, içinize atıyorsanız bu iyi bir örnektir. Kendinize güvenin ve geliştirmeye çalışın. Bu aşamalardan geçmiş biri olarak söylüyorum bunları. Şu an ki öz güvenimi ne yazık ki aileme değil kendi kişisel gelişimime borçluyumdur. Size de aynısını tavsiye ederim. Allah kolaylık versin.
 
bak dostum ben senin yaşında değilim hatta yaşım 13. Sana söyleyeceklerim çok önemli(üstüne alınma ama) senin ailen ve bunun gibi aileler gerçekten kafadan gitmiş insanlar"bence". Sen onların ne dediğini umursama bile sen ne istiyosan onu yap ha bir de boş şeylere de kafanı takma. Anne ve babalar farklı bir tür gibidirler şey gibi biz insan onlar uzaylı onlar bizim gibi düşünemiyor malesef. Sevgiyle kal
ha bu arada biz yaşıtmışız lan yeni farkettim pardon ıofhsdofhsdjkşfshdf
 

Geri
Yukarı