LGBT tercih mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hastalık ya da tercih değidir. Bir yaradılıştır LGBT. Bana göre en az karşı cinse ilgi duymak kadar normaldir.
Yok doğru olan şu, din ne derse onu yapıyoruz ve bilimsel verilere sırt çeviriyoruz
 
Kendi sınırını belirleyemeyen bir varlığa dışarıdan müdahale ile karışmak ne kadar doğru bilemiyorum.
Kimseye dışarıdan müdahale etmeyeceksek pedofilileri cezalandırmayı bırakalım o zaman, bunu mu kastediyorsunuz? Ha ayrıca bu "sınırı aşma" muhabbetinin LGBT ile olan alakası ne? Dünyanın en homofobik halklarına ev sahipliği yapan ülkelerdeki cinsel suç oranlarından falan haberdar mısın?
 
Doğal değildir, normal değildir, tercih değildir. Kağıt üzerinde ve pratikte heteroseksüellerle aynı statüde olmalılardır.
 
Yok doğru olan şu, din ne derse onu yapıyoruz ve bilimsel verilere sırt çeviriyoruz
Valla susacaktım ama çok pis saçmalıyorsun gerçekten. İnsanların düşüncelerinden sana ne? Seni ne ilgilendiriyor? Kimseyi saygı duymak için zorlayamazsın. Kimsede saygı duymak zorunda değil. Adamın sana soracak hali yok neye güveneceğine. İnsanlara bilmişlik taslamayı bırakın. Kimseye zararı yoksa istediğini düşünür.
 
Kendi mahrem yerinde kim ne yapıyorsa yapsın ister erkek erkeğe ister kız kıza isterse grup yapsınlar beni ilgilendirmez ama ben nasıl dışarıya diğer insanların ahlaki değerlerine saygı gösterip çıplak gezmiyorsam bu üyelerinde dışarıda topluma ve toplumun ahlaki değerlerine uygun davranması lazım. Ortalığı ayağa kaldırıp LGBT diye sağa sola savurmak veya toplum içinde erkek erkeğe yada kız kıza aşırı cıvık hareketler sergileyerek birbirlerine sürtünmelerine karşıyım. Aynı şekilde erkek ve kız toplum içinde yine aynı davranışlarda bulunursa buna da karşı çıkar, tepkimi gösteririm. Gitsinler evlerinde ne yapıyorlarsa yapsınlar ama bunu dışarıya vurmak çok saçma. İnsanların bu LGBT olayını her şeye dahil etmesi iyicene sinir eder hale geldi. Ne diziler ne filmler ne oyunlar herhangi bir şeyin içinde LGBT olması artık nefrete dönüşüyor.
Edit: Ayrıca bunun bilimle bir alakası olduğunu düşünmüyorum.
 
Yok doğru olan şu, din ne derse onu yapıyoruz ve bilimsel verilere sırt çeviriyoruz
LGBT'yi desteklemeyen ateist, deist, agnostik yok mu? Tüm LGBT destekçileri dine inanmayanlardan mı oluşuyor? Ayrıca insanların dini inançları seni ilgilendirmez. LGBT'ye laf söylense desteklemiyorsan saygı duy diye yırtınırsınız.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı