Ülkemizde sapıklar neden bu kadar fazla?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben nefret kusmuyorum.

Siz gerçeklerden bir habersiniz. Burada din de tartışmak istemiyorum ama belli ki tatlı su müslümanısınız. Öncelikle İslam hoşgörü dini falan değildir. Önceki mesajlarımda dediğim gibi ben Müslüman olarak olarak doğdum, okudum araştırdım ve şu an Müslüman değilim ama islama göre müslümanlıktan çıktığım için öldürülmem gerekiyor. Hatta şu an bu sözlerimle fitne çıkardığım için de eminim ki öldürülmem gerekiyordur.

Ayrıca İslam'da kadın adet görmeye başladıktan belirli bir süre sonra evlenebilir. Muhammed, Ayşe ile 9 yaşında iken birlikte olmuştur. Muhammed'in yaptıkları da sünnet olduğuna göre ve peygamber de yanlış yapmayacağına göre bu idealdir. Şunu da unutmamak gerekir. İslam'a göre İslam'dan sonra başka bir din gelmeyecek yani güncelleme falan da yok. Bu da demektir ki şu an bu kurallar hala geçerli.

Konuyu uzatmak ve saptırmak istemiyorum. Size tavsiyem gidip okuma yapmanızdır.

Bu konu hakkında daha fazla cevap vermeyeceğim.

İslam'da öldürmek diye bir zorunluluk yoktur. Allah her zaman insana tövbe etme hakkı verir. Öldürme zorunluluğu suudi Amerika'da öyle ve onlara Müslüman demeye bin şahit ister.
 
Hiçbir hocaya inanmıyorum artık zaten. Bir kere küçükken hoca diye beni götürdüler korkuyorum diye. Adam muska yazdı. Adam orada bela okusa başıma bu kadar bela gelmezdi ya. Muskayı takar takmaz ilk gün bir sürü dayak yedim. 2. gün çıkardım attım bana vuran kim varsa özür diledi. Allah işaret verdi bildiğin.

Babamın bir anısı var bu hocalar ile alakalı. Babaannem hocaya götürmüş babamı kuran öğrensin diye, babam hocaya gitmek için karşıya bile geçiyor annesinin zoru yüzünden be hoca gidiyor bunun kafasına çubuğu ile vuruyor. Babam o günden beri hocalardan nefret ediyor, kuran okuyamıyor.
 
Babamın bir anısı var bu hocalar ile alakalı. Babaannem hocaya götürmüş babamı kuran öğrensin diye, babam hocaya gitmek için karşıya bile geçiyor annesinin zoru yüzünden be hoca gidiyor bunun kafasına çubuğu ile vuruyor. Babam o günden beri hocalardan nefret ediyor, kuran okuyamıyor.

İnsanları İslam'dan soğutmak için her şeyi yapıyorlar.
 
İnsanları İslam'dan soğutmak için her şeyi yapıyorlar.

Annem 14 yaşındayken hoca tutuşmuştu bana ve hocam bana hiç zorlama yapmamıştı. Hadi çalışalım, konuşalım hep böyleydik. Gerçekten o zaman diğerlerinin hoca değil ruh hastası olduğunu anladım.
 
Ben nefret kusmuyorum.

Siz gerçeklerden bir habersiniz. Burada din de tartışmak istemiyorum ama belli ki tatlı su müslümanısınız. Öncelikle islam hoşgörü dini felan değildir. Önceki mesajlarımda dediğim gibi ben müslüman olarak olarak doğdum, okudum araştırdım ve şuan müslüman değilim ama islama göre müslümanlıktan çıktığım için öldürülmem gerekiyor. Hatta şu an bu sözlerimle fitne çıkardığım için de eminim ki öldürülmem gerekiyordur.

Ayrıca islam'da kadın adet görmeye başladıktan belirli bir süre sonra evlenebilir. Muhammed, ayşe ile 9 yaşında iken birlikte olmuştur. Muhammed'in yaptıkları da sünnet olduğuna göre ve peygamber de yanlış yapmayacağına göre bu idealdir. Şunu da unutmamak gerekir. İslam'a göre islam'dan sonra başka bir din gelmeyecek yani güncelleme felan da yok. Bu da demektir ki şu an bu kurallar hala geçerli.

Konuyu uzatmak ve saptırmak istemiyorum. Size tavsiyem gidip okuma yapmanızdır.

Bu konu hakkında daha fazla cevap vermeyeceğim.
Öncelikle cevap verip vermemen umurumda bile değil. Bu dedikleriniz nerede yazıyor önce bunu söyleseydiniz daha iyi anlaşabilirdik. Gerçeklerden kim bi haber o da belli. İlk başta konuyu saptıran da sendin. Müslümanlıkla alıp verememeni arkadaş çevrene bağlıyorum ve yüksek ihtimal hiçbir şekilde araştırma yapmamışsın. Arkadaşların arasında olup biten din muhabbetlerini burada bana karşı anlatma. Google kullanmanı da öneririm.
 
Ülkemizin eğitim sistemini geçtim. İzlenilen duyulan her şeyde kendi tarafınca algı çıkartan duyar kasan çok fazla sayıda insanlar var. Bunların başında sosyal medya ve geleneksel televizyon başa geliyor. Öyle alakasız içerikler var ki insanın beyninin sulanması çok kolaylaşıyor. Sonra da gerçek hikayeden uyarlanmış veya kurgu diye sunuyorlar. Ondan sonra bazı şeyler normalmiş gibi geliyor ama öyle değil. Normal online oyunlarda da maalesef bu düzeni bir kıramadık gitti. Düzen dediğim ya kız görünce sanki tek kız oymuş gibi iki dakikada kendi kendine gelin güvey olan erkekler ve kızların varlığından rahatsız olanlar. Öyle olanlarda var din dil ırk demeden hakarete maruz kalıyorlar. Kızların zor durumda kalıp sıkıntı çıkaranlara yaptıklarını ben mantıklı buluyorum. Adalet her zaman yerini bulmalı.
 
Medeniyet insanı insanlardan ayırma sürecidir. Bknz. Türkiye. Medeniyet olmadığı için iyi insanla kötü insan tanışana kadar belli olmuyor. Arap kültüru yayılıyor ne bekliyordun?
 
Bence sapıklığın tek sebebi erkekler değil, kadınların da kendini ERİŞİLMEZ sanması. Cinsellik doğal bir ihtiyaç, ancak Türkiye'deki kızlar kendilerini erişilmez sandıkları, tek sandıkları, tabiri caizse ilah sandıkları için erkekleri küçük görüyorlar. Karşılığında da ihtiyaç gideremeyenler sapık olmasa bile o duruma düşüyor.

Aynı zamanda Türkiye'de sapık olmayıp da sapık durumuna düşürülen çok kişi var. Kişi eski sevgilisinden ayrıldı diye ondan intikam almak için adını sapık veya tacizci diye çıkarıyor.

Halkımızla ilgili, sebep sonuç ilişkisi.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı