Ülkemizde sapıklar neden bu kadar fazla?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Türkiye için konuşmam gerekirse, bu sapıklığın nedenini islam olarak görüyorum. Sonuç olarak şu an islam ile yönetiliyor olsak, ben gidip 13 yaşındaki bir kız çocuğu ile evlenip onu hamile bırakabilirdim. Kulağa ne kadar iğrenç geliyor değil mi? Dinler değişmez ve 1500 yıl öncesine ait kurallar da anca sapıklığı/sapkınlığı getirir.

Bizim toplumumuzun temeli de 1500 yıl önceki kurallar/alışkanlıklar üzerine kurulu.
Hocam, lütfen gördüğünüz her hocanın lafına inanmayın. Yani (haşa) Allah'la konuşup depremi durduran bile (!) var. İslam'ın tek kaynağı Kur'an ve hadislerdir. ve kuranda da o tarz şeylerin geçtiğini hiç düşünmüyorum. Ama yine de sizin düşünceniz...

Resmiyet derken?

12 yaşından büyük olan çocukları evlenmeye izin veriliyordu. Kanun değişmiş olabilir bilmiyorum ama böyle haber bile görmüştüm.

Hocam, lütfen gördüğünüz her hocanın lafına inanmayın. Yani (haşa) Allah'la konuşup depremi durduran bile (!) var. İslam'ın tek kaynağı Kur'an ve hadislerdir. Ve kuranda da o tarz şeylerin geçtiğini hiç düşünmüyorum. Ama yine de sizin düşünceniz...

Bu hocalar yüzünden dinimiz kötüleniyor. Saçma sapan duyuyorlar sonra dinciyiz, hocayız (!) diye geziyorlar.

12 yaşından büyük olan çocukları evlenmeye izin veriliyordu. Kanun değişmiş olabilir bilmiyorum ama böyle haber bile görmüştüm.
Neyin kanunu birader? Kuranda öyle bir şey mi geçiyor da bizim mi haberimiz yok? Her gördüğünüz hocaya çocuk gibi inanmayın.

Neyin kanunu birader? Kuranda öyle bir şey mi geçiyor da bizim mi haberimiz yok? Her gördüğünüz hocaya çocuk gibi inanmayın.

Ben inanmıyorum ama inananlar var. Hatta cübbeli Ahmet hocanın dediğini mi ne görmüştüm 9 yaşından büyük kızlar evlenebilir diye İslam'da geçiyor demişti. Gerçekten saçmalık.

Ben inanmıyorum ama inananlar var. Hatta cübbeli Ahmet hocanın dediğini mi ne görmüştüm 9 yaşından büyük kızlar evlenebilir diye İslam'da geçiyor demişti. Gerçekten saçmalık.

Cübbeli iyicene zırvaladı zaten. Bazı dedikleri doğru, bazıları saçma.

O adamı izleyene saygım yok. Çoğu hacı hoca dediğimiz insanlar tacizci olabiliyor. İyi olanlar da vardır tabii içinde ama ben herhangi bir tane görsem bile şüpheli oluyorum.

Cübbeli iyicene zırvaladı zaten. Bazı dedikleri doğru, bazıları saçma.

O adamı izleyene saygım yok. Çoğu hacı hoca dediğimiz insanlar tacizci olabiliyor. İyi olanlar da vardır tabii içinde ama ben herhangi bir tane görsem bile şüpheli oluyorum.

Hiçbir hocaya inanmıyorum artık zaten. Bir kere küçükken hoca diye beni götürdüler korkuyorum diye. Adam muska yazdı. Adam orada bela okusa başıma bu kadar bela gelmezdi ya. Muskayı takar takmaz ilk gün bir sürü dayak yedim. 2. gün çıkardım attım bana vuran kim varsa özür diledi. Allah işaret verdi bildiğin.

Şimdi bunu dine neden bağladın ki sen? Başka bir dine sahip olsak bu davranışlar olmayacak mıydı? Nefretini kendine sakla ve bir dahakine daha mantıklı cümleler kur.
Ben nefret kusmuyorum.

Siz gerçeklerden bir habersiniz. Burada din de tartışmak istemiyorum ama belli ki tatlı su müslümanısınız. Öncelikle islam hoşgörü dini felan değildir. Önceki mesajlarımda dediğim gibi ben müslüman olarak olarak doğdum, okudum araştırdım ve şuan müslüman değilim ama islama göre müslümanlıktan çıktığım için öldürülmem gerekiyor. Hatta şu an bu sözlerimle fitne çıkardığım için de eminim ki öldürülmem gerekiyordur.

Ayrıca islam'da kadın adet görmeye başladıktan belirli bir süre sonra evlenebilir. Muhammed, ayşe ile 9 yaşında iken birlikte olmuştur. Muhammed'in yaptıkları da sünnet olduğuna göre ve peygamber de yanlış yapmayacağına göre bu idealdir. Şunu da unutmamak gerekir. İslam'a göre islam'dan sonra başka bir din gelmeyecek yani güncelleme felan da yok. Bu da demektir ki şu an bu kurallar hala geçerli.

Konuyu uzatmak ve saptırmak istemiyorum. Size tavsiyem gidip okuma yapmanızdır.

Bu konu hakkında daha fazla cevap vermeyeceğim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı