Ülkemizde sapıklar neden bu kadar fazla?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aslında sadece aile yetiştirme etkisi değil. Çevre ve sosyal medyada bugün ki insanları çok kolay manipüle edip değiştirebiliyor. Ki ülkemizde sapıklık olayi çok abartilabilmek üzere çıkabiliyor. Bir kizla konuşmak istersin mesela sapik damgasi yersin, sizin olayiniza laf etmiyorum benim dediğim farkli bir olay. Ben sırf bu yüzden böyle olaylar yasanabilirligini ön gördüğüm için kizlarla konuşmuyorum kizin arkasindaysam direk önüne geçiyorum rahatsiz olmasın ve yanlış anlamasin diye.
Ki benim ortaokula geçtikten beri kızlarla konuşmak istemedim ama birisi zorla benimle konuştu ve nasıl bir insan olduğunu görünce kizlara karşı kötü bakmaya başladım ve kizlarla konuşmayı denemr aşamasına geldiysem bile tekrardan o kişi aklima gelince vazgeçtim.( cinsel yönelimin değişmedi gay değilim)

Şahsi olarak bu tür konulara karşı aşırı duyarlıyım. Çocukluğum sanayide geçmesine rağmen bu tür hanzolara kesinlikle hazetmiyorum. İlkokuldan üniversiteye kadar erkeklerden çok kız arkadaşlarla vakit geçiriyordum. Kızların ne tür pislik, peçete artığı insan müsvettelerinin tacizlerine maruz kaldığını iyi biliyorum. Hepsinin de "elinin altında" "arvat" bulunması da ayrı bir ilginç konu 🤔 🤔

7'den 70'ine bakıyorsun sokakta herkes bir şeylere koyuyor. Etrafında çocuk mu var, kadın mı var umurunda değil. Yeter ki o koyma lafı ağzından çıksın. Bu kadar ahlaksız bir milletin kanının bozuk olmaması imkansız. Bu söylediğim erkekler için değil sadece kadınlarda da aynı durum mevcut.
Aynen öyle çarşıya gidiyorum koyuyor, okula gidiyorum koyuyor, siteye giriyorum koyuyor (bide uzata uzata).

Bence sapıklığın tek sebebi erkekler değil, kadınların da kendini ERİŞİLMEZ sanması. Cinsellik doğal bir ihtiyaç, ancak Türkiye'deki kızlar kendilerini erişilmez sandıkları, tek sandıkları, tabiri caizse ilah sandıkları için erkekleri küçük görüyorlar. Karşılığında da ihtiyaç gideremeyenler sapık olmasa bile o duruma düşüyor.

Aynı zamanda Türkiye'de sapık olmayıp da sapık durumuna düşürülen çok kişi var. Kişi eski sevgilisinden ayrıldı diye ondan intikam almak için adını sapık veya tacizci diye çıkarıyor.

Halkımızla ilgili, sebep sonuç ilişkisi.
Aynen be. Kesinlikle.

Dinlerin kadını ikinci plana ittiği ülkelerde kadın ve erkek ayrıştırılıyor. Bu da Maslow'un ihtiyaçlar piramidinde daha en temel ihtiyaçlardan biri olan cinselliği engelliyor. Bu yüzden ortaya böyle bir durum çıkıyor.

Türkiye yine Atatürk sayesinde biraz seküler bir ülke. Ama din batağına batmış Afganistan, Pakistan ve Bangladeş gibi ülkelerde durum daha vahim. Kadını hayattan ne kadar koparırsanız bu tür olaylar bu kadar artacaktır.

Hiç kem küm etmeye gerek yok. Bir ülke ne kadar dindar ise sapıklık o denli yüksek oluyor. Gelen mülteciler bunun en güzel örneğidir.

Mia Valentin, Maria Ladenburger, Mireille B ve Ayşegül Aydın. Hepsi bu radikal ülkelerden ülkemize ve Batı ülkelerine akın edenlerce katledildi.
Hepsi yürek dağlayan vakalar ancak ben en çok Maria Ladenburger'ın cinayetine üzüldüm.
Kız gönüllü olarak mültecilere yardım etmiş, onlara yemek, su vermiş pansuman yapmış ve Afgan uyruklu bir kişi tarafından tecavüz edilerek öldürülmüş.

Lanet olsun böyle dünyaya..

Ablacım bunun neresi açık, sansürledim ya 😕
Ne dediğiniz anlaşıldığı için dedim hocam. :) Yoksa haklısınız.

Hepsi yürek dağlayan vakalar ancak ben en çok Maria Ladenburger'ın cinayetine üzüldüm.
Kız gönüllü olarak mültecilere yardım etmiş, onlara yemek, su vermiş pansuman yapmış ve Afgan uyruklu bir kişi tarafından tecavüz edilerek öldürülmüş.

Lanet olsun böyle dünyaya..
Hocam benim resmen dünyadan haberim yok, isimleri duydum ama... Kanım dondu resmen.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı