Adolf Hitler neden engelleniyor?

Dünyayı Reptilianlar mı Yahudiler mi yönetiyor bilemem ama Stalin'in gündeme gelmemesinin nedeni, Hitler'in yenilmesinde önemli bir payının olması. Çin ise zaten çok büyük bir ülke, kimse bunları uluslararası çapta dillendirip araya soğukluk sokmak istemez.
Olayı yaptığı zulümlük olarak değerlendiriyoruz hocam. Çok belli birilerinin özellikle Hitleri engellediği.
 
Discord'da koyulabilir rapor edilirse sıkıntı olur diye biliyorum TikTok Instagram vs buralarda direk yasak buna bakılırsa Stalin Hitler'den çok daha fazla kişiyi öldürdü ama tarih bilmez kişiler sadece Yahudi soykırım ve dünya savaşını başlattı diye Hitler'e barbar gözüyle bakar.
Bana da Stalin savundurtacaksınız. Stalinin motivasyonu ile hitlerinki bir mi? Elbette ikisi de kötü ama bağlamları farklı. Birisi politik hatalarından dolayı insanları katletti. Diğerinin ideolojisi salt bu.


Konuya gelirsem de Hitler'in cancellanması yahudi sermayesi ve lobiciliğinden kaynaklıdır.
 
Fransızlar hala zafer propagandası yapabilsin diye. Bütün Avrupa'nın ödü kopuyor 2. bir Hitler vakası falan yaşanacak diye.
 
Her ne olursa olsun Hitler'in güçlü bir lider olduğu inkar edilemez. Amacını gerçekleştirememiş olsa da, çoğu kişi ülkesi adına onun gibi düşünmüyor mu sanki? Mesela biz Türk olarak dünyaya hükmetmek istemez miyiz? İslam birliği kurulacak diye ortada gezen çok kafa tipleri var. O da bildiği yolda Almanya'yı yükseltmeye ve bütün Alman halkını birleştirmeye çalıştı. Yahudi'lere yaptıkları yüzünden bugün kötü anılan biri. Yoksa kafa yapısı şu an diğer milliyetçi kişilerden farklı değildi. Engellenmesi ve yasaklanması saçmalık. Stalin vs. ondan daha masum değildi.

Almanların çoğu hala Hitler'in görüşünü savunuyordur. Dünyada da kendi ülkesi adına aynı görüşlere sahip birçok insan vardır. Kimse kimseyi kandırmasın. Boşa cani, katil ayakları çekmesinler. Rusya'nın Ukrayna'da yaptıklarını görüyoruz. Putin'de aynı kafada olan birisi. İmkanı olsa farklı davranmaz. Hitler'i savunmuyorum fakat insanoğlunu tanıyorum. Ondan daha beterleri var ama onun kadar güçlü değiller. İyiki de değiller...

Bu dünyada dinleri yaymak için milyonlarca kafa kesildi. Ve günümüzde bu dinleri benimsemek zorunda bırakıldık. O konuya da biraz değinsinler. Hitler en azından arkasında katlettikleri hariç kalıcı etki bırakamadı. Yani belli bir düzen var, ve bu düzen ne görmek istiyorsa onu dünyaya empoze ediyor. Stalin'i de biraz anlatsalardı. O neye göre serbestçe savunulup, konuşulabiliyor? Enteresan.
 
Son düzenleme:
Mümkünse tarihten bile silinmeli bu cani. Bu kadarı bile az.
?

1656802734924.png

Aynı soruyu discorda sordum. Verdikleri cevap ektedir.
 

Geri
Yukarı