Sporda ilk ne hareketleri yapacağım? Ve kaç saat orada durmam gerek?
Hepsini spor hocası sana anlatacaktır ilk gün.Sporda ilk ne hareketleri yapacağım? Ve kaç saat orada durmam gerek?
13 yaş üzeriyse acilen yemek yemeli.
Saat uzerine değil antrenman hareketlerine odaklanın. Orada spor hocasıyla konuşun, kilodan bağımsız ilk basladiginizda yapmanız gereken hareketler vardır kaslarınızı alistirmak icin.
İlk 1 ay serbest ağırlıklarla çok işin olmaz genel olarak makinelerde düzgün formda çalışarak kasları aktive edersin daha sonralarda hareketlerine serbest ağırlıklar eklenecek, ağırlıklı olarak bar ve dumbell yani.Yaş 18.
Mesela nasıl hareketler onu merak ediyorum.
Hocam adam yeni başlayacağım diyor Split veya PPL diyorsunAntrenmandan çok yemeğe önem ver, unutma istediğin kadar antrenman yap ama düzgün beslenmezsen 49 kilo kalırsın. Haftada 5 gün antrenman ideal bence süre olarak 1 buçuk saati geçmeni önermem. Split veya PPL uygulayabilirsin.
Hocam burada kısa sürede anlatılacak bir konu değil bu eğer gerçek bir yardım istiyorsan sosyal medya üzerinden veya telefon üzerinden iletişime geçebiliriz.Sporda ilk ne hareketleri yapacağım? Ve kaç saat orada durmam gerek?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.