Squu
Hectopat
- Katılım
- 16 Mart 2022
- Mesajlar
- 912
Ne zaman o tam olarak? Kıyamet mi?
Herhangi bir gün hocam. İnanin fark etmez herkes kendi cikarini savunur bu hayatta degismez.
Ne zaman o tam olarak? Kıyamet mi?
Neyi kastediyorsunuz?@Mustafa.Kaan Matematik veya fizik bilemem din fikirlerinden bahsediyorum. Kendi inandığını savunmasına savun ama yarın bir gün bunun doğru olmadığını öğrendiğinde yine de savunmaya devam eder misin mesela?
Hangi dine mensuplugunu.Neyi kastediyorsunuz?
Doğrudur hocam ama bence kişinin kendiyle de ilgili. Buradaki kişiler saygılı insanlar demek ki. Yoksa bu forum kaç tane "vaka" gördü. En meşhuru da hemşerim olduğuna utandığım (Rizeliyim) biri tarafından yapıldı.Forum kuralları.
Ben de boykota ve Filistin'e destek verenlerdenim. Ama Araplardan zerrece hazzetmem. Benim desteklediğim Filistin devleti değil, halkı. Orada bir zulüm var ve ben insani görevimi yerine getirerek bu zulme elimden geldiğince karşı duruyorum. Orada ölen çocukların hiçbir suçu yok.Aynen öyle olay bundan ibaret. Filistin diye canini verecek Arap sevicilerinden ne nefret ediyorum. Gidin orada yasayin seviyorsaniz. Az biraz tarih okuyan adam bilir isini.
Hangi dine mensuplugunu.
Doğrudur hocam ama bence kişinin kendiyle de ilgili. Buradaki kişiler saygılı insanlar demek ki. Yoksa bu forum kaç tane "vaka" gördü. En meşhuru da hemşerim olduğuna utandığım (Rizeliyim) biri tarafından yapıldı.
Ben de boykota ve Filistin'e destek verenlerdenim. Ama Araplardan zerrece hazzetmem. Benim desteklediğim Filistin devleti değil, halkı. Orada bir zulüm var ve ben insani görevimi yerine getirerek bu zulme elimden geldiğince karşı duruyorum. Orada ölen çocukların hiçbir suçu yok.
Doğrudur hocam ama bence kişinin kendiyle de ilgili. Buradaki kişiler saygılı insanlar demek ki. Yoksa bu forum kaç tane "vaka" gördü. En meşhuru da hemşerim olduğuna utandığım (rizeliyim) biri tarafından yapıldı.
Ben de boykota ve Filistin'e destek verenlerdenim. Ama araplardan zerrece hazzetmem. Benim desteklediğim Filistin devleti değil, halkı. Orada bir zulüm var ve ben insani görevimi yerine getirerek bu zulme elimden geldiğince karşı duruyorum. Orada ölen çocukların hiçbir suçu yok.
@TeamOFMind Mesele o değil ancak yaklaştın sayılır. Örneğin müslüman birisi kıyamete inanırken diğeri inanmıyor. Bu durumda yanlış olan taraf hangisi oluyor? müslüman taraf dersen objektif cevap olmaz, diğer taraf dersen de ''sözde doğru'' olur.
@Mustafa.Kaan İşte bu yüzden uzun uzun tartışmaları gereksiz bulmuşumdur. Zira bir sonuca varılmayacak, herkes kendi doğrusunu ve bildiğini savunacak hocam. Sizin bildiğiniz bir doğruyu benim bildiğim bir yanlışı ne yapabiliriz?
Zaten tartışmak denen şey kelime anlamı olarak karşılıklı tartmak demek. İki taraf da birbirinin fikirlerini tartıyor, bununla vakit geçiriyor, kendine bir şeyler katıyor, belki yeni şeyler öğreniyor ve eğleniyor. Bundan keyif alıyorsanız veya canınız istiyorsa devam edersiniz, tek derdiniz fikrinizi karşıdakine kabul ettirmekse ya tartışmayı kavgaya döndürürsünüz ya da tartışma denen şeyi yapmazsınız. Amaç burada sonuç değil, konuşma faslı.@Mustafa.Kaan İşte bu yüzden uzun uzun tartışmaları gereksiz bulmuşumdur. Zira bir sonuca varılmayacak, herkes kendi doğrusunu ve bildiğini savunacak hocam. Sizin bildiğiniz bir doğruyu benim bildiğim bir yanlışı ne yapabiliriz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.