CS:GO Overwatch Ban Kalkar Mı?

swencY

Hectopat
Katılım
13 Temmuz 2018
Mesajlar
167
Çözümler
1
Arkadaşlar bugün hile olmamama rağmen CS:GO Overwatch ban yedim. Bu ban kalkar mı ya da kanıt olarak bir şey gösterebilir miyim? Çıldırmak üzereyim gerçekten. Bir de envanterim vardı 80₺ kadar o da mı gitti? Steam hesabım bu: Steam Community :: OSAS
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlis bilgi. VAC tarafindan tespit edilmedigi sürece OW yasagi oyun yasaklamasi olarak kalir. Bilmeden konusmayin derken verdigin bilginin dogru oldugundan emin olman gerekiyor.

Örnek; Steam Community :: P.ESCOBAR

"Kayıtlarda 1 oyun yasaklanması" Yani VAC yasagi yok.



Sen de her iki anti hile sistemi tarafindan suclu bulunmussun. Hile ayriyeten VAC tarafindan tespit edilirse profiline OW yerine VAC yasagi isler. VAC yasaklari OW yasagindan daha agir basiyor cünkü.
Mesaj düzenlenmiştir :).
Ama dediğim gibi hatadan dolayı kaynaklanan var boyle. Ve profilinde de VAC yazıyordu kendim girip bakmistim. Sonrasında düzeltildi otomatik.
 
Arkadasin kendisi de belirtmis zaten, yasaklamam sonradan VAC yasagina dönüstü diye. Bu dedigim gibi her zaman gercerli olan bir sey degil.

Ama dediğim gibi hatadan dolayı kaynaklanan var boyle. Ve profilinde de VAC yazıyordu kendim girip bakmistim. Sonrasında düzeltildi otomatik.

Biz hata olmaz demiyoruz ki. Ama söyle de bir gercek var ki, bir kisi her iki sistem tarafindan da suclu bulunuyorsa öyle bir yasaklamanin hatali olma ihtimali yok.

VAC sistemi hata yapabilir mi? Evet, yapabilir. OW da yapabilir. Yalniz bir yasaklama OW yasagindan VAC yasagina dönüstürülüyorsa iste orada bir is vardir.

Ben bugüne kadar her iki sistem tarafindan ceza alip da yasagi kaldirilan adam görmedim.
 
Arkadasin kendisi de belirtmis zaten, yasaklamam sonradan VAC yasagina dönüstü diye. Bu dedigim gibi her zaman gercerli olan bir sey degil.
Anladım. Yok ben zaten hile kullanarak yedim. 1 sene oluyor. O zamanlar bilen bilir çok hile geliyordu. Bende illahllah ettim açtım kokledim ban yedim. HvH döndü banimida yedim :). Yeni hesaptan temiz oynuyorum suanda. Senin dediğin gibi olmuş o zaman ilk ow sonra VAC.
 
Ben sahsen Valve gibi bir sirketin insanlari magdur edecegini düsünmüyorum. Bakin bundan yaklasik 9 sene önce bir hata yüzünden bircok kisi CoD: MW2'den yasaklanmisti. Valve yasaklama alan 12 bin kullanicidan özür dileyip üstüne üstlük bir de hepsine Left for Dead 2 hediye etti. Sizin dediginiz gibi bir hata meydana gelse bile adamlar bunu kesinlikle kaldirir.

Cünkü sürekli yanlis yere yasaklama aldigini iddia eden kullanicilar destek ekibine basvuruyor. Siz saniyormusunuz ki adamlar bu iddialari arastirmiyor?

Yasaklama alan saniyor ki ben hile kullanmadim neden yasaklama aldim? Ama bilmiyor ki yasaklama almasina sebep olacak bir sürü unsur var.

Hesap paylasimi, aile paylasimi, telefon numarasi paylasimi, güvenilir olmayan bilgisayarlarda oynamak, 3. parti yazilimlar da yasaklama almaniza sebep olabilir. Bu 3. parti yazilim kismi hepsi icin gecerli olmasa da dikkat etmeniz gerek yazilimlar var.

Velhasili kelam, ortada bir yanlislik varsa o yasaklama kalkar. Kalkmadigi sürece de yanlislik yoktur.
 
Girdiğim bir maçta karşı takımda önüne gelene HS atan bir eleman vardı, ama buram buram hile.

Biz buna kıyamet gibi küfür ediyoruz, raporluyoruz. Rapor numaralarını atıyoruz falan. Bize güldü.

Sonuç: Maç esnasında VAC BAN. Anında müdahale geldi.

Çok dalga geçmiştik :)
 

Geri
Yukarı