Evrimi Bilimsel Kanıtlarıyla Reddeden Video

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir de şu millet şu boş tartışmaları bırakıp, artı değer, ücretli kölelik düzeni, insan emeğinin sömürüsü konularını tartışsa artık daha mantıklı olacak. Bırak tartışmayı düşünemiyorlar bile. Köleliklerinden memnun köleler, Tanrı mı Evrim'den çıkmıştır; Evrim mi Tanrı'dan, diye tartışıp duruyor. Dediğim gibi bir ateist bu işlerle asla kafa yormaz. Ki videonun en başında aptalca bir yorumla ateistleri işin içine katmış şahıs. Bilgisizlikten ve kulaktan dolma laflarla hareket etmekten başka bir şey değil yaptığı. Önce gitsin ateistleri tanısın. Ya da ateizmi kavrasın. Türkiye'de hangi kavram zaten tam karşılığını buluyor ki? Ben ateist olarak en doğrusunu tekrar edeyim:
''ateistler bu konularla zaman bile harcamaz günlük yaşantılarında''
Cehaletle savaşmalıyız ama. Elimizden geldiğince.
 
@Numbness
Cehalet bu ülkenin içine işlemiş, AKP/MHP gibi partileri iktidarda tutan halktan ne hayır gelir bilime sanata felsefeye? Senin benim çabamla çıkmaz bu leke. Devrim gerekli bunun için.
 
Ta ne zamandan yazdım. Acaba kim diyecek diye :)
 
Son düzenleme:
Senin kadar boş konuşan birini görmemiştim
Profilinde kurt resmi olan birinin ne zaman mantıklı konuştuğu görülmüş. Trump'i protesto için turp kesen, Hollanda'yi protesto için portakal kesen, Israil'i protesto için kola döken, Çinli sanip Koreli döven, Rusya'yi protesto etmek için Hollanda elçiliğine yumurta atan nesil sonuçta bunlar şaşırmamak lazim.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı